Gáz plakátot kapott kapott a Bruce Willises Bosszúvágy-feldolgozás

Megérkezett a Bosszúvágy utolsó plakátja.

2017. október 6. 10:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bosszúvágy a 0-3-ért Kedd este nyolc mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája 26. idénye. A nyitány csemegéje a D csoport rangadója, amelyen a Barcelona a Juventust fogadja. Van bukéja ennek az össze­csapásnak,...

Friss hírek
Keret nélkül jön az Oppo F5 A szelfi-specialista is kipróbálja magát ezen a téren, de a képeknél is javulást ígérnek.
Xbox One - megérkezett a nagy őszi frissítés Megint átalakult a kezelőfelület, de új funkciók is érkeztek az Xbox One-tulajok számára.
Omerta: City of Gangsters - a 2017/10-es GameStar teljes játéka Az alvilági élet nem könnyű, de kemény munkával most te lehetsz a város legrettegettebb bűnözője.
Kiderült, a Middle-earth: Shadow of War vagy a The Evil Within 2 érdekel-e több játékost A brit játékeladási toplistán az első helyet egyik sem tudta megszerezni, de jól indultak. Az egyik jobban.
Második részt kap a The Purge paródiafilmje Lesz Meet The Blacks 2.
Nincs veszélyben a Cyberpunk 2077 Elég régen hallottunk már a CD Projekt RED készülő játékáról, a Cyberpunk 2077-ről, és akkor sem túl pozitív dolgokat. Most a fejlesztők bejelentették, hogy jó úton halad a fejlesztés és minden a legnagyobb rendben.

Hónapokat csúszik a Bruce Willis-féle Bosszúvágy bemutatója Váratlanul elhalasztották az akciófilm premierjét, amely így már csak jövőre fog a mozikba kerülni.

Top hírek:
Saját kriptovalutát vezet be Oroszország Bitcoin + Vlagyimir Putyin + 13 százalék adó.
Ruiner teszt A helyszín Rengkok, 2091-et írunk. Főhősünk egy olyan szociopata, aki fivére elrablása után egy ismeretlen parancsára a helyi bűnbandák felszámolásával igyekszik megváltani testvére életét.
Egy újabb menüvel bővít a Windows 10 Az automatikusan induló elemeket lehet jobban testre szabni benne, de az őszi alkotói frissítésben még nem kap helyet.
Keret nélkül jön az Oppo F5 A szelfi-specialista is kipróbálja magát ezen a téren, de a képeknél is javulást ígérnek.
Megérkezett az ELEX utolsó előzetese A holnapi nap folyamán érkezik meg a boltokba a Piranha Bytes új játéka az ELEX. Nagyon sok mindent tudunk már a nyitott világú szerepjátékról, így nagyjából összeállhatott a róla alkotott képünk. Az utolsó előzetes ezt teheti teljessé.
Óriási gond van a wifi biztonságával A WPA2 biztonsági hibáját kihasználva simán megfigyelhető a hálózati adatforgalmunk.