Munkában a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia erejét adva felhőalapú megoldásaihoz a Microsoft a jövő munkahelyének és üzleti folyamatainak formálásában segíti a vállalatokat. A leendő kvantumszámítógépek iránt érdeklődő fejlesztők kezébe is új eszközöket ad, jelentette be a szoftvercég Floridában megrendezett éves konferenciáján.

2017. október 6. 10:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Microsoft bízik az Xbox One idei felhozatalában Shannon Loftis, az Xbox Studios vezérigazgatója nem érzi úgy, hogy gyenge lenne a kínálat.
Szükségállapot Floridában egy fehér fajvédő aktivista rendezvénye miatt
Új prémium hibrid laptopokat tervezett a Microsoft Játékra is elég erősek a drágábbik Surface Book 2 modellek.
Fák tetejére épített irodákat a Microsoft A vállalat szerint ettől kreatívabbak lesznek az alkalmazottak.
Ezt hozza az Xbox One őszi frissítése Egy videó keretein belül leplezte le a Microsoft, hogy milyen újításokra kell számítani Xbox One-on nemsokára. Jövő héten érkezik ugyanis a nagy őszi frissítés, ami többek között egy új appot is tarta...
Engedély nélkül telepít a Microsoft egy titokzatos alkalmazást a Windows 10-re! A Photos Add-on az októberi 10-i javításokkal érkezett, és egyelőre nem tudni pontosan, mire szolgál.

Már tesztelhető a jövőre érkező Windows 10 Nem vesztegeti az időt a Microsoft, tölthető a márciusi kiadás korai előzetese.
Pénzesőt zúdít a mesterséges intelligenciát fejlesztőkre a Microsoft Csaknem egymilliárd forintnak megfelelő kockázati tőkét oszt szét a Microsoft Európa, Észak-Amerika és Izrael mesterséges intelligenciában utazó legjobb startupjai között. A megmérettetéssel az inform...
Kinek fog hiányozni a Windows Phone? Tavasz óta tudni, hogy haldoklik a Microsoft Windows mobil operációs rendszere. És immáron hivatalosan is befellegzett neki.
Fájdalmas bejelentést tett a Microsoft Nem frissítik új szolgáltatásokkal a Windows 10 Mobile-t, vagyis a cég végleg elengedi a mobil platformot.
Nincs tovább, ez már hivatalos: tényleg vége a windowsos telefonoknak Hosszú évek óta hangoztatjuk nem csak mi, iparági szakértők is, hogy a mobilos Windows halálra van ítélve. A Microsoft egy darabig fogadkozott, és bár az eladási mutatók folyamatosan zuhantak, azt íg...
Schleswig-Holstein száműzi a Microsoft termékeit A német szövetségi tartomány a jövőben a nyílt forráskódú megoldásokra akar építeni és hosszú távon teljesen leváltaná a kereskedelmi szoftvereket.