Dishonored: Death of the Outsider teszt (PC, PS4, XO)

Megérkezett a széria legutóbbi részének önállóan futtatható kiegészítője, amelyben célunk, hogy eltegyük láb alól a sorozat Istenét.

2017. október 6. 11:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megvan a Dishonored: Death of the Outsider speedrun világrekordja Ha van játék, amit megéri lassan, mindent kihasználva és felfedezve végigjátszani, akkor az az új Dishonored. Más kérdés, hogy ez nem mindenkit érdekel.
A Hollywood Reporter nem tartja Oscar-esélyesnek Enyedi Ildikót A Testről és lélekről az outsider-kategóriába került. A Dunkirk és A legsötétebb óra rommá nyerheti magát.
Dishonored: Death of the Outsider teszt Egy utolsó meló vár Daud tanítványára, Billie Lurkre. Meg kell ölnie a rejtélyes istent, a Kívülállót, akinek rengeteg vér és cselszövés tapad a kezéhez. A Dishonored-sorozat záródarabja csakis a soro...
Dishonored: Death of the Outsider - ma indul az új kaland Megjelent a Dishonored széria mellékága, amiben egy új karakterrel rakhatunk rendet a Birodalomban. Launch trailerrel ünnepelünk.
Dishonored: Death of the Outsider - de ki az az Outsider? A Dishonored: Death of the Outsider legújabb videója a címszereplőre fókuszál.
Dishonored: Death of the Outsider - ki is a célpont? A héten mutatkozik be a Dishonored-sorozat új, önállóan futtatható felvonása. Most újabb premier előtti kedvcsinálót kapott a játék, amiben Billie Lurk és Daud kiszemelt célpontja kapja a főszerepet.

2017 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája Az elkövetkező napokban többek között megjelenik a Pro Evolution Soccer 2018, valamint a Dishonored: Death of the Outsider.
Németországban a melegek lassan templomban is házasodhatnak Isten áldását adja rájuk?
Nem bírt a lelkiismeretével, 50 év után vallotta be, hogy bliccelt a vonaton "Isten és ember előtt is" rendezni szeretné az ügyet, írta a vasúttársaságnak küldött levelében a svájci férfi.
Wonder Woman is beszállhat az új Mundruczó-filmbe A Fehér Isten rendezője hollywoodi blockbustert rendez majd Bradley Cooper, és ha minden jól alakul, Gal Gadot főszereplésével.
Mézzel és bűnbánattal köszönti az újévet a zsidóság A zsidó hagyomány szerint Isten 5778 évvel ezelőtt, ezen a napon teremtette meg Ádámot és Évát.
Injustice 2 - Raiden is beköszön Októberben újabb vendégszereplő érkezik az Injustice 2-be, a Mortal Kombatból beugró Raiden pedig az imént megkapta az első gameplay videóját. Meglepetés: egy skinnel Black Lightninggá is átalakíthatj...