Fejlesztői videón a Psychonauts 2

A legújabb bemutatóban már játékmenet részleteket is láthatunk a készítőknek köszönhetően.

2017. október 6. 11:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így néz most a Psychonauts 2 A Double Fine-nál aktívan telt az elmúlt egy év a Psychonauts 2 fejlesztése során, így most végre megmutathatják, hogyan fest a jelenlegi verzió. A platformer már játszható, nagyjából a tartalom fele ...
Először mozgásban a Psychonauts 2 Először mutatta meg magát mozgásban a Psychonauts 2.

Friss hírek
Nem csak ismerjük, látjuk is a HTC U11 Plust 360 fokos rendervideó mutatja meg a bemutatás előtt álló csúcsphablet küllemét.
Resident Evil VII - még mindig nem fogyott annyi belőle, amennyit a kiadó várna Milliók voltak kíváncsiak a Resident Evil VII-re, de a Capcom által kitűzött célt még nem érte el.
Csupaszín új plakát jár a Justice League-mozifilmnek Lehet, hogy mégsem lesz olyan sötét az Igazság Ligája.
Star Wars Battlefront II - végre megjött a sztori előzetese A DICE belátta, hogy nem volt jó ötlet az első Battlefrontot egyjátékos kampány nélkül kiadni, ezt igyekszik helyrehozni a második részben.
Microsoft: új dimenziót nyit a laptopok üzemidejében az ARM Messze felülmúlta a Qualcomm processzorával társított Windows 10 ARM a cég elvárásait.
Az év végén jelenik meg az Intel mesterséges intelligencia chipje Speciálisan a gépi tanulás felgyorsítására készül, az egyik alkalmazója a Facebook lesz.

Ingyenes a Psychonauts a Humble Store-ban Most egy igazi klasszikus akció-kalandjátékot zsákolhattok be teljesen ingyen a Humbe Store jóvoltából. Ezúttal a Double Fine 2005-ös bemutatkozó alkotására, a Psychonautsra esett a választás. Az aján...
Rövid ideig ingyen beszerezhető a Psychonauts Kultklasszikus PC-játékot osztogat a Humble Store.

Top hírek:
Így látja az NZXT a házak jövőjét Az új H szériával a gyártó azt mutatja meg, hogy szerinte mi fontos egy mai PC-építőnek.
Ronaldo és maffiózók a 2017/10-es GameStarban Címlapon a FIFA 18, teljes játékunk az Omerta: City of Gangsters. Októberben újfent 116 oldalnyi olvasnivalóval jelentkezünk.
Térképészeti adatgyűjtők lehetnek az autósokból Pénzt ajánl egy startup, ha az autósok használják szélvédőre szerelhető eszközüket, mely nagyon pontos és friss 3D-információkkal látja el a céget a közlekedésről.
Váratlanul távozik a Facebook szupertitkos projektjeinek vezetője Regine Dugan korábban az amerikai hadsereg kutatás-fejlesztési projektjeit vezette, most nem árulta el, hová igazol és miért.
Mintagyár és tudástranszfer Egy termelővállalat számára a sikeres versenypiaci szereplés elképzelhetetlen az Ipar 4.0 nélkül. A kivárás egyenlő a lemaradással. Az informatikai szállítók felismerték: sokat segíthetnek a szemléletváltásban, a tudástranszferben, azaz a folyamat előrehaladásában.
Egyetlen nap alatt javították a Huawei Mate 10 Pro Google-hibáját A tesztelésre kiadott mintadarabok melegedtek és gyorsan merültek, de a Huawei gyorsan megoldotta a problémát.