1 milliárdért reklámozza Rogán szomszédja a Liget Projektet

Jól alakul ez a hét Csetényi Csaba cégeinek.

2017. október 6. 11:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A magyar diplomácia keményen megdolgozott a ghánai szépségverseny sikeréért Rogán Cecília és Sarka Kata versenyének győztesét a nagykövetség invitálta Afrikába.
"Mennyi pénz kell?" - mondta a rendezőnek a Habony és Rogán asztalától felálló Vajna Mészáros Márta mesélt el egy érdekes anekdotát arról, hogyan kapott végül zöldlámpát filmterve Andy Vajnánál.
Rogán elismerte, hogy a multik fizették a Telekom ajándékát a Fidesznek Így jött előadni Obama kampányfőnöke 2009-ben.
A Momentum becsukná Rogán minisztériumát A Miniszterelnökséget harmadolnák, a haveri kölcsönöket leállítanák, a MMA-t beszántanák,a közmédiát megnyirbálnák.
A Helsinki Bizottság bepereli Rogán minisztériumát a nemzeti konzultáció miatt Az egyik Soros-tervvel kapcsolatos állítás sérti a szervezet jó hírnevét.
Rogán szomszédja újabb kormányzati gigatendert nyert Szerény 6,5 milliárd forintot húznak be kommunikációra 2020 végéig.

Egy negyven éve halott fiúnak is kiküldte az állam a nemzeti konzultációt Rogán Antal minisztériuma még vizsgálja, mi történhetett.
Változás lehet a Fideszben, Rogán is érintett November 12-én rendezi tisztújító kongresszusát a Fidesz.
A Soros-tervről és a Rogán-tervről vitázott az MSZP és a Fidesz Egy asztalhoz ült Molnár Zsolt és Németh Szilárd.
Középpontban a magyar építészet Megújul a vakok kertje. Közösségi zöldövezetté alakul a Kós Károly sétány. Új kutyafuttatók várják a házikedvenceket és gazdáikat. A Liget-projekt részletei Európa legjelentősebb ingatlanpiaci vásárán...
Videó: A kihívás hete: az MSZP nyilvános vitában leplezné le a kormány hazugságát A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke a Fidesz-kormány újabb nemzeti konzultációja kapcsán televíziós vitára hívta ki Rogán Antalt és Gulyás Gergelyt.
7 milliárdért tolta le a kormány a brüsszelezős és sorosozós kampányt A Mediaworks megyei lapja kaszáltak a legnagyobbat, de Rogán adott belőle minden fideszes médiatulajnak.