Esik a font és a török líra, gyenge a forint

Míg ez a néhány valuta gyengélkedik, a tőzsdék emelkednek, de különösen Amerikában vadultak meg teljesen a befektetők, sokadik napja vesznek, amit érnek. Csúcson a Netflix, az égben a bankok, nálunk is az OTP megy, de a Richter is emelkedik. A német index is csúcson, a spanyol viszont esik, nem tesz jót a katalán válság.

2017. október 6. 11:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Drágább lesz a Netflix Drágul a Netflix, a társaság bejelentette, hogy emeli az előfizetései árát. A hírre több mint 5 százalékot emelkedett a részvények árfolyama tegnap. Áremeléseket jelentett be a Netflix: a népszerű....
Eltiltották, nem zsákolhat Amerikában Paul Pogba Annyit zsákolt, hogy már belesérülhet. Sőt, tán már bele is sérült.
Vigyázz, mert egy szexi babysitter lehet a végzeted Mit csinálnak a gyerekvigyázók, ha elaludt a lurkó? A Netflix horrorvígjátéka erre ad választ. Trailer.
A rákbetegségek 40 százaléka a túlsúllyal hozható összefüggésbe Amerikában a daganatos betegségek 40 százaléka, egy év alatt több mint 630 ezer eset, kapcsolatba hozható a páciens túlsúlyával - közölte kedden az amerikai betegségellenőrzési és -megelőzési központ ...
Szinte egymást érik a merényletek Amerikában is Több mint háromezer halálos áldozata van az elmúlt évek legnagyobb fegyveres támadásainak az Egyesült Államokban.
Nikolics ritka furcsa gólt lőtt Amerikában – videó Nikolicsnak nagyszerű szezonja van, 21. góljával már vezeti a góllövőlistát.

A trópusi erdők több szenet bocsátanak ki, mint az autók Amerikában Műholdfelvételek és egyéb elemzések adatait használták.
Új rekordok Amerikában, alaposan felminősítették a Molt Ma Európában lódultak meg jobban az árfolyamok, míg az USA-ban kis lépéssel bár, de újabb rekordok születtek. A BUX is felment, négyből három részvényünk emelkedni tudott. A forint az összes térségbel...
Nagyot fordul az időjárás, hihetetlen, mi közelít Az Amerikában pusztító hurrikánok térségünk időjárását is befolyásolják, már tudják, mikor ér ide és mi lesz a hatás.
Soros György a szlovák államfővel találkozott A múlt héten találkoztak Amerikában, egyelőre nem tudni, miről beszéltek az egy óra alatt.
Piszok nagy csalódást okozott az új LEGO-mozifilm Amerikában egyre gyengébben hoznak a LEGO-filmek.
Az Apple nyert a márkák versenyében, de egyre erősebb a facebook is A tőkeérték, a pénzügyi eredmény, illetve a fogyasztói magatartásra gyakorolt hatás alapján felállított százas rangsorban három újonc szerepel: a Netflix a 78., a Salesforce.com a 84., a Ferrari pedig...