Végre egy menőség, amiből mi sem maradunk ki

Előbb az Oscaron tarolhat, aztán a magyar mozikban is csodájára járhatunk.

2017. október 6. 11:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Magyar Érdemrend középkeresztjével tüntették ki Ennio Morriconét Az Oscar-díjas zeneszerző megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést.
Rengetegen összekeverik a két világsztárt. Ön? Hírnév ide vagy oda, Colin Farrell néha szívesen lecserélné a nevét. A Miami Vice és az Erőszakik című film Golden Globe-díjas színésze egy beszélgetős műsorban mondta el, hogy gyakran összetévesztik ...
Kizárták az amerikai filmakadémiából Weinsteint Az Oscar-díjakról döntő amerikai filmakadémia kizárta soraiból a szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt Harvey Weinstein producert.
Kizárták a filmakadémiából az erőszakkal vádolt Harvey Weinsteint Az Oscar-díjakról döntő akadémia szerint a producer nem érdemli meg kollégái tiszteletét.
Channing Tatum mégis mutáns lesz: kitűzték a Gambit-mozi bemutatóját Több éves huzavona után elkezdik forgatni az X-Men spinoffot, amelyet végül egy Oscar-díjas rendező vezényelhet le.
Kiállítják Amal Clooney esküvői ruháját, most bárki megtekintheti Ez volt az utolsó ruha, amit Oscar de la Renta halála előtt tervezett.

Megint dagi lett Russell Crowe Míg a legtöbb hollywoodi sztár akkor is diétázik, ha már rég bomba formában van, addig Russell Crowe kényelmesen hátradől a fotelében egy zacskó nasival. Ezzel persze nincs semmi gond, az Oscar-díjas ...
A szexuális zaklatással lebukott sztárproducer nevét eltávolítják a bemutatás előtt álló munkáiról Példátlan elhatárolódás a hatalmával visszaélő Oscar-gyáros férfival szemben.
A Szerelmes Shakespeare producerét közismert színésznők vádolják szexuális zaklatással A botrány az Oscar -díjas Harvey Weinstein karrierjének végét is jelentheti.
George Clooney kapja idén az Amerikai Filmintézet életműdíját A kétszeres Oscar-díjas színész-rendezőnek ítélték oda a szervezet rangos elismerését.
Gyász: elhunyt a népszerű magyar séf Meghalt Mátyás Rudolf, az Oscar-díjas, olimpiai- és világbajnok mesterszakács 69 évesen hunyt el. A nevéhez világcsúcs is kötődik, az ő vezetésével készítették el néhány éve a világ legnagyobb kocsony...
James Newton Howard - Hollywood legnagyobb zeneszerzője Magyarországon koncertezik A "Micsoda nő!", Az éhezők viadala" és további számos sikerfilm zeneszerzője, James Newton Howard Budapestre is ellátogat 2017-ben első élő koncertturnéjával. A Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalma...