A nyugdíjasok lehetnek a csodafegyver az országos munkaerőhiányra

Törvény tiltja, hogy nyugdíjasok közalkalmazottként, akár pedagógusként dolgozzanak, pedig óriási a tanárhiány. Pedig a nyugdíjas-szövetkezetek már komoly cégekkel is szerződnek.

2017. október 6. 11:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Az utcán támadt a medve Erdélyben Két személyt sebesített meg hétfőn reggel egy medve a dél-erdélyi Fogarason - közölte az Agerpres hírügynökség.
Csökkent a költségvetési hiány és az államadósság mértéke az EU-ban Tovább csökkent a költségvetési hiány és az államadósság mértéke tavaly mind az Európai Unió egészében, mind pedig az euróövezetben - tudatta hétfőn az Eurostat.
Lefordultak az amerikai indexek Biztatóan indult a hét az amerikai tőzsdeindexek számára, azonban zárás előtt nem sokkal érkezett egy határozott lefordulás. A GE-vel nagyon elbántak. Az európai részvénypiacok a pozitív tartományban...
Költözz ki - bútorozz be! Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
A Volkswagennél és a Mercedesnél is megjelent az Európai Bizottság Azok után, hogy pénteken a BMW főhadiszállásán jártak az Európai Bizottság kartellügyi illetékesei, hétfőn a Volkwagen és a Daimler központjában tettek látogatást. A német autóiparban feltételezett...
Rendezetlen Brexit esetén 1,2 millió munkahely szűnhet meg az EU-ban Nagyjából 1,2 millió munkahely szűnhet meg az Európai Unióban, ha nem sikerül megállapodni az Egyesült Királysággal a rendezett kiválás feltételeiről - figyelmeztetett Kris Peeters belga gazdasági miniszter a helyi sajtó hétfői beszámolói szerint.

Top hírek:
Hogyan számítható a nyugdíj korhatár jelenleg Magyarországon? A nyugdíjjogosultság a 2008. december 31-ét követő időponttól megállapításra kerülő öregségi nyugdíj esetében a törvényben (1997. évi LXXXI. törvény a társadalombiztosítási nyugellátásról) alábbi módon szabályozott:
Magyar Fotóművészek Szövetsége Fotográfiai ösztöndíja A Magyar Fotóművészek Szövetsége ösztöndíjprogramot hirdet a felsőoktatásban tanulók részére.
Remek negyedévet jelentett a Philips A Philips nyereségnövekedéssel zárta a harmadik negyedévet, amihez jelentősen hozzájárult a kínai kereslet erőteljes bővülése.
Hétfőn készít utoljára érmét a belga királyi pénzverde Átadják a pénzverdét, addig nem vernek eurót.
A magyar határ mellett élne szívesen a legtöbb román Szinte csak a Bukarest körüli agglomeráció vetekszik népszerűségben Erdéllyel.
A király egyik feladatát egy magáncégnek adná át Gazdasági okokra hivatkozva felhagy forgalmi érmék gyártásával és hétfőn ver utoljára euróérmét a belga királyi pénzverde - közölte a La Libre Belgique című belga napilap hétfőn.