Majd' 7 millió euróból bővíti a gyártását a Masterplast Csoport Szabadkán

105 új munkahelyet teremtenek vele.

2017. október 6. 11:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump elnök: új stratégia szükséges Iránnal kapcsolatban Donald Trump amerikai elnök pénteki nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy új stratégia szükséges az Egyesült Államok Iránnal kapcsolatos politikájában.
Ez lett a nagy lázadásból: a britek rosszul vannak a kormányuktól és a Brexittől Háromból majdnem két britnek nem tetszik, ahogy a kilépést kezelik.
Itt a régen várt szavazás: autósok a biciklisek ellen Régi vitára tehetsz most pontot....
Visszaléptek: nem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án Az LMP után a Momentum és az Együtt is kihátrált Gulyás Mártonék mögül.
Borul a MÁV-menetrend: ezek a vonatok nem a szokásos helyről indulnak Intercity-k, személyvonatok és gyorsvonatok is érintettek....
A gyenge oktatás miatt bukhat el a magyar autóipar Alulképzett embereket nem lehet számítógép vezérelte rendszerekhez engedni. Pedig a jövő ilyen gépekről szól.

Top hírek:
MNB-alelnök: Akár 2020 után is maradhat a 0,9 százalékos alapkamat Az infláció a várakozások szerint év végéig 2 százalék közelébe csökken, majd jövőre emelkedik, és 2019 közepén érhet 3 százalék közelébe.
Háromból három egészségügyi közbeszerzés volt szabálytalan Röntgengépek, CT berendezések, lélegeztetőgépek, laborműszerek és egyéb orvosi eszközök beszerzésére írt ki három közbeszerzési pályázatot az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) az elmúlt hónapokban, a Közbeszerzési Döntőbizottság azonban mindegyikben talált valamilyen szabálytalanságot.
A CEU szerint a kormány csak az időt akarja húzni Az intézmény szerint a határidők módosítgatása csak a bizonytalanságot növeli az egyébként diszkriminatív ügyben.
Egyenesen a pokolból hozott energia menthetné meg az emberiséget A földfelszín alatti forróság megzabolázása nemcsak zöld energiát adhat, hanem kordában tarthatná egy szupervulkán kitörését is.
Rácsapta az ajtót a Századvégre, most a kormányváltás receptjét adná az ellenzéknek Még le lehet győzni az Orbán-kormányt, vallja Mellár Tamás, a Fidesz holdudvarának hátat fordító közgazdász. Szerinte pécsi indulása azt mutatja, hogyan lehetne ennek az esélyét megadni.
Keresi a kormány a gyógypedagógusnak tanulókat Célzottan szólítja meg a kormányzat a gyógypedagógus-hallgatókat annak érdekében, hogy tovább emelkedhessen a gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézményekben és a pedagógiai szakszolgálati intézményekben foglalkoztatott gyógypedagógusok száma - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára képviselői írásbeli kérdésre válaszolva.