Indul az idei InnoMax Díj

A hazai vállalatok és szervezetek innovációs törekvéseikhez kaphatnak támogatást.

2017. október 6. 11:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Mozgásban a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Mozgásban is megmutatta magát a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds.
Nyerj páros belépőt az Anyám! premier előtti vetítésére! Jennifer Lawrence karrierjének talán legkomolyabb alakítását láthatjuk az Anyám! c. film során, öt szerencsés olvasó (és partnerük) pedig premier előtt átélheti az év egyik legintenzívebb filmélményét!
Hunt: Showdown - 12 percnyi játékmenet mutatja meg a csend erejét A játék más aspektusai mellett a Hunt: Showdown legújabb gameplay videója azt is kihangsúlyozza, hogy érdemes lesz odafigyelni, mennyi zajt csapunk lopakodás közben.
GameStar Filmajánló - Hóember és Himmler agyát Heydrichnek hívják Michael Fassbendert mindig öröm nézni egy-egy új szerepben, valószínűleg ezúttal sem lesz ez másként, hiszen egy sorozatgyilkos után nyomoz fagyos tájakon, vérfagyasztó hangulatban.
Háromszorosára nőhet a játékipar értéke a DLC-k és mikrotranzakciók miatt Egy kutatás szerint a játékipar bevételeiben egyre kisebb hangsúlyt kapnak a konkrét játékeladások, és a további tartalmak eladása jelenti majd a nagy üzletet.
Folytatódik a Mr. Mercedes-tévésorozat Sikeres a Mr. Mercedes, jöhet a második évad.

Top hírek:
2020 szeptemberében jöhet a második digitális átállás Újságíróknak vázolta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a nemrégiben elfogadott frekvenciahasznosításra vonatkozó nemzeti ütemterv főbb sarokpontjait. A hatóság alapvetően az uniós szabályozásoknak és törekvéseknek megfelelve írja ki az újabb frekvenciaértékesítési pályázatokat, ám hogy pontosan mikor, azt még nem tudni.
Kék Halált okozhat a Windows 10 októberi javítása A jelek szerint elsősorban a vállalati ügyfeleket érinti a probléma.
A Fujitsu hordható eszközeit használták a napelemes autók versenyén A Fujitsu UBIQUITOUSWARE hordható megoldásai fontos szerepet játszottak a belga Punch Powertrain Solar Team felkészülésében a napelemes autók október 15-ig tartó 3000 kilométeres ausztráliai versenyére. A hordható technológia valós időben szolgáltatott fontos adatokat az edzések során a sofőrök számára optimális környezet beállításához.
Itthon is jön a Xiaomi Mi A1 A telefon alap Androidot és iker-kamerát kínál majd a vásárlóknak.
Mozgásban a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Mozgásban is megmutatta magát a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds.
Ennyibe kerül a Huawei Mate 10 Lite Kiderült, hogy Európában pontosan mikor és mennyiért lesz vihető a következő zászlóshajó "jóárasított" verziója.