Íme a 3 elképesztő szett, amit Rita Ora legújabb klipjében láthatunk majd

Ismét nem aprózta el az énekesnő.

2017. október 6. 11:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rita Ora szabadságra küldte a stylistját? Oké, a világsztárt eddig is láthattad már bevállalós rucikban a színpadon, de a mostani választásától tuti leesik az állad! Csekkold le a meghökkentő paparazzi fotókat!

Friss hírek
Retró káposztás cvekedli édesen: olcsó és egyszerű A régimódi, nagyon ízletes káposztás cvekedli akkor is tökéletes lesz, ha ezúttal nem te gyúrod a tésztát.
Túlélési tippek: mit csinálj és mit ne csinálj vadállat támadás esetén? Egyszerűen betartható szabályok.
Túszul ejtett egy nőt, szétverte a berendezést a szombathelyi részeg Egy ittas állapotban lévő férfi egy napig tartott fogva egy nőt a szombathelyi parkerdőben egy kis házban. A nőt hajánál fogva húzta be a házba és többször is megverte. A sérülései nyolc napon belül gyógyulóak. Az asszony hiába kérlelte elrabolóját, hogy engedje el, az nem tette, sőt a nő mobilját a ház berendezésével együtt szétverte.
Melyik szín vonzza be a vagyont az életedbe, és melyik a szerelmet? Ezeket használd a feng shui szerint Neked mi hiányzik az életedből? Mutatjuk, melyik színt hogyan és hol használd az otthonodban!
Egy hét alatt sztár lett a gyönyörű 12 éves kislányból fotói miatt Jelenleg őt tartják az egyik legstílusosabb gyereknek a világon.
Alig vált el, de máris új pasija van - A színésznő az egyik kollégájával randizik Anna Faris a forgatáson gabalyodott össze új kedvesével.

Rita Ora tette szexfüggővé az énekest James Arthur, a 2012-es angol X-Factor győztese elismerte: románca Rita Orával komoly bonyodalmat okozott ne­ki, ugyanis az énekesnő hatására lett szexfüggő. Nem voltam képes elhinni, hogy egy...
Rita Ora stricinek öltözött a Love Magazine partijára De legalább volt rajta ruha.

Top hírek:
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!
Pszichiáterek szerint Donald Trumpnak nem szabadna kormányoznia: súlyos személyiségzavarral küzdhet Amerikai orvosok szervezkednek az elnök elmozdítása érdekében.
A neten jól hangzik, de az ágyban irtó kellemetlen - 5 szextipp, amitől óva intenek a nők Néhánynak borzasztóan kellemetlen vége lett.
Durva kezelésre panaszkodik az anya Brutális kezelés a szombathelyi kórházban. Egy édesanya azt állítja, a Markusovszky Kórház orvosa valósággal megkínozta 15 hónapos fiát. A gyerek nemi szervét kezelte, de olyan durván, hogy a gyerek felsikított. Ráadásul kesztyű nélkül dolgozott, az anya szerint emiatt el is fertőződött a ...