Egy 90 éves néni virágoztatta fel a falvacskát: mindenhonnan a csodájára járnak

Két kezével és nagy munkával szépítette meg a környezetét.

2017. október 6. 11:50

A cikk folytatása...Friss hírek
A glaszékesztyűtől a divat államosításáig (Teljes film) 1958. A brüsszeli Világkiállításon bemutatkozik a magyar divat is egy kollekcióval, miközben Budapesten a kisfogházban Nagy Imre a halálsoron várja a kivégzését. Párhuzamos sorsok a hatalom közvetlen közelében...
Bátran szabadjára engedheted és munkára foghatod fantáziádat- Egymondatos horoszkóp: Október 24. Nyerő ötleteid támadnak
Ninja Warrior - 2. adás 1. rész Elérkezett a második Selejtező, ahol új pályaelemek vártak a Ninja-jelöltekre. Az adás első részében Orbán Szilárd, Tóth Axel Ruben, Rácz Miki, Antal Csabi, Rácz Roland "Cupi", Pákozdi János, Tóth Dávid, Gömöri András Máté, Veszelei Dániel, Torma Árpi, Benkő Mátyás "Rasta Trainer", Szőke Ádám és Horgas Péter küzdhettek meg az akadályokkal.
Szeles idő napsütéssel időjárás-jelentés, 2017. október 23., ...
Tények teljes adás, 2017. október 23., hétfő GYEREKHALÁL - Betonfödém zuhant egy 12 éves kisfiúra, meghalt - egy elhagyott házban játszott a barátaival, hiába ment érte mentőhelikopter, már nem tudták megmenteni az életét. - TRAGÉDIA - Szántott, de a patakba csúszott a traktorral egy férfi Nógrád megyében - a zuhogó esőben dolgozott a szabadnapon is, mert a fiának akart segíteni építkezni a pénzzel.
Megfelelt, mégsem adhat vesét fiának Nem adhat vesét haldokló kisfiának egy próbaidőn lévő férfi. Az atlantai kórház előbb engedélyezte, ám később elhalasztotta az életmentő műtétet, mert a kétéves kisfiú édesapjáról kiderült, hogy megszegte a szabályokat a próbaideje alatt. Hónapokkal eltolták a műtét időpontját, de akkor már lehet, hogy késő .

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Mándy Iván rajongott ezért a magyar színésznőért - A forgatáson ismerkedtek meg Mándy Ivánt és Bodnár Erikát szoros szálak fűzték egymáshoz.
Ennél a 8 fotónál semmi sem mutatja be jobban a kutyák emberi vonásait Hihetetlen fotók mutatják meg, milyen sokrétű az ember legjobb barátjának személyisége.
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Csillagharcos ikrek lepték el a Ninja Warrior akadálypályáját Szappanos Zoli és Szappanos Norbi együtt készültek fel a megmérettetésre. Még egy otthoni akadálypályát is felállítottak. Nem titkolt céljuk, hogy mindenkit ˝lemossanak a pályáról˝. Vajon sikerrel járnak?