Az FCC-nél járt és késhet az iPhone X

A bemutató utáni vizit is mutatja, hogy az Apple nem sieti el a piacra dobást. Az első egymillió darab lehet, hogy csak decemberben kerül piacra.

2017. október 6. 11:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Van az iPhone-okban egy rejtett funkció, de az istenért nem hajlandó bekapcsolni az Apple Az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottság szerint vészhelyzetben nagy szükség lenne rá, hogy az okostelefonokban lévő FM rádiós chip aktív legyen. Az összes nagy mobilgyártó engedélyezi ezt kiv...
Itt vannak a Google új kütyüjei, amelyekkel az Apple-t veszi célba Ahogy arra a kiszivárogtatások alapján számítani lehetett, a Google mai - éves szinten megrendezett - bemutatóján lerántotta a leplet új okostelefon-generációjáról, emellett a közönség elé tárta...
Dicséri az Apple, de vajon hogyan teljesít a gyakorlatban az iPhone-ok új gyorstöltése? Az új iPhone-okkal együtt érkezett új jellemző a gyorstöltési lehetőség. Többen is kíváncsiak voltak arra, mit kínál a gyakorlatban. Nézzük, mit tud egymásoz képest a gyakorlatban a különböző gyártók...
Szó szerint szétnyílt két új iPhone, az Apple már vizsgálja az ügyet fotók Csupán két esetről van szó, de az Apple már vizsgálatot indított, miután két vásárló iPhone 8 Plus mobilja egész egyszerűen szétnyílt.
Az Apple 83 százalékban teljesítette a magyar hatóságok adatkéréseit 1328 Apple-gyártmányú eszközről kértek adatokat a hatóságok. Volt, akinek a pénzügyi tranzakcióira is kíváncsiak voltak.
Hajlamos szétnyílni az új iPhone Ketten is ilyen képeket tettek fel a netre. Az Apple annyit közölt, hogy vizsgálja az ügyet.

Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
Elismerte az Apple az új iPhone-ok egyik nagy hibáját, de még nem javítja Hiába változott elvileg keveset az iPhone 8 és iPhone 8 Plus az elődökhöz (iPhone 7, iPhone 7 Plus) képest, nem úsztuk meg, hogy ne legyenek benne hibák. Az iOS 11 első frissítése már megérkezett, sa...
Az Apple elismerte, baj van az új iPhone 8-as hangjával Tisztában vagyunk a problémával, amely néhány ügyfelünket érinti. Dolgozunk a szoftveres javításon" - közölte az Apple a Business Insiderrel.
Elérhető a macOS High Sierra Az Apple asztali operációs rendszerének 10.13-as verziója a motorháztető alatt újít.
Elkezdték használni, és máris problémák vannak az iPhone 8 Plusszal Nem lehet tökéletes okostelefont készíteni, és úgy tűnik, az Apple sem tudja megcáfolni ezt a tézist. Máris legújabb csúcstelefonjára, az iPhone 8 Plusra panaszkodnak az első felhasználók.
Videó: így készült az Apple az iPhone-ok árusítására Egy egész stáb, külön irányítószoba, az előrendelések pontos követése, összehangolt munka a szállítókkal minderre szükség volt ahhoz, hogy tegnap útjukra indulhassanak az első iPhone 8-ak.