1,5 milliárd eurónyi rossz hiteltől akar szabadulni az UniCredit

Az UniCredit tőkemegfelelési mutatója javítása érdekében 1,5 milliárd euró értékben tervez értékesíteni nem teljesítő hiteleket portfóliójából - számolt be pénteken a Milano e Finanza milánói gazdasági napilap.

2017. október 6. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
UniCredit: ostobaság, amit rólunk terjesztenek Egyszerűen nonszensznek nevezte az UniCredit alelnöke azt a sajtóértesülést, miszerint érdekelné őket a Commerzbankkal való összeolvadás. "Ostobaság" - tette hozzá a Reuters jelentése szerint az...
Rendkívüli közgyűlésre készül az UniCredit Az UniCredit december negyedikén új javaslatokkal áll közgyűlése elé. A részvényesek az 5 százalékos szavazati plafon eltörléséről, valamint arról döntenek, hogy az igazgatóság tagjai saját...
Az UniCredit a német államtól venne bankrészvényeket A Reuters információi szerint az UniCredit megvásárolná a német állam 15%-os részesedését a Commerzbankban, bár a tranzakció csak középtávon, az UniCredit átalakítását követően valósulna meg.
Fogyasztóbarát lakáshitelek a UniCredittől is Mostantól a UniCredit is kínálhat Minősített Fogyasztóbarát Lakáshiteleket, mert pályázatát pozitívan bírálta el a Magyar Nemzeti Bank.
Kihirdették az első UniCredit Hackathon CEE győzteseit Második helyen végzett az UniCredit két magyar munkatársával versenybe szálló csapat.
Őrület: Magyarországot is megjárt edzőt igazol a Milan? Hazánkban sikeres volt, most komolyabb feladat jöhet.

Otthon bukta el az AS Roma elleni rangadót a Milan Pedig nem játszottak rosszul a milánóiak, de a második félidőben pár perc alatt döntöttek a rómaiak.
Elképesztő: ő lehet a Milan legújabb sztárigazolása A piros-feketéknél nem zárták el a pénzcsapokat.
2-0-ról fordítottak Kádárék, a hosszabbításban nyert a Milan Kínkeservesen nyertek a favoritok.
Komoly bejelentés: eldőlt az AC Milan húzóemberének sorsa Fellégezhetnek a piros-fekete csapat hívei.
Szoros mérkőzésen védte meg címét Milan Melindo Véres és egyben szoros mérkőzésen védte meg IBF kislégsúlyú világbajnoki címét Milan Melindo, a 29 éves filippínó harcosra ezúttal a korábbi szalmasúlyú világelső Hekkie
A Milan végre olyan volt, mint a régi Milan Ötöt rúgtak idegenben egy európai ellenfélnek, nem is kicsiket. Mesterhármas is összejött.