Áder János úgy hazudik, ahogy csak a legnagyobbak tudnak

A Figyelőnek adott interjút Áder János, és ebben az általa írt választási rendszer is szóba került. Az ellenzéki vádaktól úgy védte meg törvényét, hogy annak csak valódi lényegét felejtette el.

2017. október 6. 11:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Két új államtitkárt nevezett ki Áder János A miniszterelnök javaslatára Áder János köztársasági elnök október 11-i hatállyal a Miniszterelnökség államtitkárává nevezte ki Horváth Istvánt és Simon Róbert Balázst.
Áder: fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán EU-s integrációját Aggodalomra ad okot a Nyugat-Balkán helyzete, ezért cselekedni kell - hangsúlyozta Áder János a visegrádi négyek államfőinek kétnapos tanácskozásán.
Szekszárdon tanácskoztak a V4 államfői A kétnapos csúcstalálkozót Áder János köztársasági elnök hívta össze.
Magyarok kenyere: Lurkó háznak is jutott a lisztadományból Idén minden rekordot megdöntött az egész Kárpát-medencét átfogó kezdeményezés: a 3900 áldozatkész magyarországi és határon túli magyar gazdálkodó mintegy 600 tonna búzát gyűjtött össze, így az őrlés u...
Áder: nem sokat javult a közbeszéd állapota Nem sokat javult a közbeszéd állapota ezt az államfő mondta a Hír TV-nek. Áder János még májusban beszélt arról a Parlamentben, hogy drámai mértékben romlott a helyzet. A közállapotok romlása miatt ...
Áder: A haza minden érte hozott áldozattal erősebb lett Magyarországnak törvényes joga volt megvédeni az uralkodó által szentesített vívmányokat, mivel ez békében nem ment, vállalni kellett érte a harcot, és mert a harc sem vezetett sikerre, meg kellett ha...

Áder János az Osztrák-Magyar Monarchia volt katonai temetőjében koszorúzott Áder János köztársasági elnök a montenegrói Herceg Noviban katonai tiszteletadás mellett koszorút helyezett el az Osztrák-Magyar Monarchia volt katonai temetőjében csütörtökön délelőtt.
Montenegróba utazik Áder János A magyar köztársasági elnök hivatalos látogatásra érkezik majd az országba.
Áder János részvétét fejezte ki Donald Trumpnak Áder János köztársasági elnök részvétét fejezte ki hétfőn Donald Trump amerikai elnöknek küldött részvéttáviratában a Las Vegas-i vérengzés miatt.
Klímavédelmi javaslatokat tett az ENSZ-főtitkárnak Áder János A világnak szüksége van arra az elszántságra, bátorságra és bátorításra, amelyet a jó példa ereje közvetít vélte a magyar államfő.
Áder: bővül az együttműködés Ausztráliával Több területen is bővülhet Magyarország és Ausztrália együttműködése a közeljövőben - mondta Áder János köztársasági elnök Budapesten.
Átvette miniszteri kinevezését Kósa Lajos A Fidesz jelenlegi frakcióvezetője októbertől a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter lesz - kinevezését Áder János köztársasági elnök adta át.