HWSW: Processzormagokat osztogat az AMD

A cégtől nem idegenek az ilyen húzások, az évtized első felében több hasonló esetre is volt már példa. Vélhetően most sem véletlenről van szó, írja nagytestvérünk, a HWSW.

2017. október 6. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
HWSW: Komoly netfüggőségben szenvedünk? Az otthon és az internetezés kapcsolatát vizsgálta a "Jelentés az internetgazdaságról" legutóbbi kiadása, amely szerint az internetért cserébe sokan lemondanának alapvető otthoni eszközökről vagy tevé...

Friss hírek
Kiszakad az otthoni környezetből a SteamVR 2.0 nagy újítása A friss rendszer már nagyjából 100 négyzetméteres mozgásteret is biztosíthat a VR játékosoknak.
Hozzáférés-kezelés: sima ÜGYFÉL siker! Ma már rengeteg dolgot tudunk interneten keresztül bonyolítani. De mi kell ahhoz, hogy mindezt kényelmesen és biztonságosan tehessük? A NetIQ szakértői összegyűjtötték az elvárásokat és lehetőségeket.
Gran Turismo Sport - egymillió bétázó A mai nap folyamán újabb jó hírek érkeztek a hamarosan debütáló Gran Turismo Sportról. A bemutatás utáni, kezdeti kételkedés úgy látszik már a múlté a játékosok körében, ugyanis a bétát már egymillióan nyüstölik.
Az ESRB szerint a lootdobozos rendszerek nem számítanak szerencsejátéknak Sokan úgy gondolják, hogy a valódi pénzért megvehető loot dobozoknak fel kéne vinniük az őket tartalmazó játékok korhatárbesorolását, mivel a nyitogatással gyakorlatilag szerencsejátékozunk, de a besorolásokat végző bizottság nem ért egyet velük.
Ennyibe kerül a Huawei Mate 10 Lite Kiderült, hogy Európában pontosan mikor és mennyiért lesz vihető a következő zászlóshajó "jóárasított" verziója.
Jönnek a biztonsági értesítések a GitHubra A cég több újítást is bejelentett, jobban odafigyel majd a kockázatos függőségekre.

HWSW: A Google veheti meg a HTC-t A Motorola után újabb telefongyártót szemelt ki magának a keresőóriás. Ha igazak a hírek, akkor küszöbön a felvásárlás, amivel saját kezébe veheti a Google a Pixelek gyártását - írja nagytestvérünk, a...

Top hírek:
Stallone egy nagyszerű film folytatását rendezheti meg Sylvester Stallone lett a Creed 2 rendezője.
Kék Halált okozhat a Windows 10 októberi javítása A jelek szerint elsősorban a vállalati ügyfeleket érinti a probléma.
A Fujitsu hordható eszközeit használták a napelemes autók versenyén A Fujitsu UBIQUITOUSWARE hordható megoldásai fontos szerepet játszottak a belga Punch Powertrain Solar Team felkészülésében a napelemes autók október 15-ig tartó 3000 kilométeres ausztráliai versenyére. A hordható technológia valós időben szolgáltatott fontos adatokat az edzések során a sofőrök számára optimális környezet beállításához.
Vízálló Honor tablet mutatkozott be Egyre kevesebb gyártó foglalkozik tabletekkel, a Huawei azonban kitartó, most épp egy vízálló, középkategóriás géppel álltak elő.
Itthon is jön a Xiaomi Mi A1 A telefon alap Androidot és iker-kamerát kínál majd a vásárlóknak.
Olcsón kínál 18:9-es kijelzőt a Honor 7x 200 dollárért a telefon többi specifikációja sem kutya.