Pokoli állapotok uralkodnak az Astoria aluljáróban

A Puskás Ferenc Stadionról a rendbontó hajléktalanok költöztek át ide.

2017. október 6. 12:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Botrány a nagycsaládosok ünnepén A külföldi vendégelőadó azokról a családmodellekről is beszélt, amelyek a szexuális és nemi kisebbségeket jellemzik. Az esetről hírt adó Szemlélek blog úgy fogalmaz, hogy először megfagyott a levegő, majd bekiabálások zavarták meg a szervezet 30 éves fennállása alkalmából rendezett eseményt.
Videó: Így még nem sült fel az Orbán-féle Nemzeti Konzultáció Még papírrepülőre is alkalmatlan a nemlétező Soros-tervet leleplező kormányzati levél. Mintegy száz ember próbálta a Kossuth téri tüntetésen reptetni a szöveget, de nem jártak sikerrel. TGM viszont mindenkit megvigasztalt.
Nincs telitalálat a lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 41. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok:  1 (egy) 21 (huszonegy) 35 (harmincöt) 42 (negyvenkettő)   90 (kilencven)      &...
Szexuális zaklatásért jelentették fel Tyukod polgármesterét A falu anyakönyvvezetője volt annyira bátor, hogy kiállt a nyilvánosság elé. A szabolcsi falu egyébként arról is nevezetes, hogy ott építették meg uniós támogatásból a 11 minitornyot, amelyből sehova sem nyílik kilátás.
Ezek az ötös lottó nyerőszámai Az 1 és a 90 is köztük van.
Veseműtét közben csontig égett a lába Ezt állítja az RTL Klub riportjában egy asszony, akit a szombathelyi Markusovszky kórházban operáltak meg.

Elvitte a világháború: az Astoria Szállóhoz tapadt divatáruház Az Astoria Hotelhez tapadt, kék csempével borított ház története.

Top hírek:
Kárpátalja autonómiájáért tüntettek Budapesten Kárpátalja autonómiájáért és az új ukrán oktatási törvény eltörléséért tüntettek ifj
Tűz a káli vasútállomásnál, gázpalackok is felrobbantak A vonatközlekedés szakaszosan halad, komoly késések alakultak ki a miskolci vonalon.
Emmi: Idén 110 millió forint jut a Kollégium Plusz programra A program célja, hogy egy gyerek se hagyja ott az iskolát.
Tovább makacskodik a CEU Benyújtotta a kormány a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény módosítását.
Agresszívan akadályozná meg a konzultációt Soros jogász csapata A Helsinki Bizottságot korábban milliókkal támogatta a milliárdos.
Áder János: Ami eddig hulladék volt, lehetne nyersanyag A Visegrádi Négyek elnökei találkoztak Szekszárdon.