Nyolcvan milliárd forint hitel kkv-knak

A támogatáshoz az Európai Beruházási Alap és a Garantiqa teremti meg a forrásokat. /Frissített/

2017. október 6. 11:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Indiában startol a Galaxy J2 (2017) Olcsón adják a frissített modellt is, de túl sok érdemi fejlődésre nem kell gondolni. Továbbra sem elsődleges az európai piac ennek a szériának.
13,6 százalékkal emeli a béreket az Auchan Alkalmazottainak létszámát is bővíteni kívánja a vállalat. /Frissített/
Futtatható a Forza Motorsport 7 a friss Intel driverrel A 15.47.02.4815-ös verziójú meghajtó frissített Vulkan és DirectX 12 implementációt is kínál.
Ideje volt: Android 7.0 érkezik a Philips tévékre A frissített okostévé rendszer állítólag sokat javít majd a stabilitáson, és új funkciók is megjelennek.
Könnyebb lett a viberes csoportokban beszélgetni Letűzhető üzenetekkel és csoporton belüli válaszokkal frissített a hazánkban népszerű üzenetküldő.
Hatalmas garanciaprogram indul a magyar cégeknek Az Európai Beruházási Alap (EBA) és a Garantiqa Hitelgarancia a kis- és középvállalkozások versenyképességét segítő COSME program keretében megállapodást írt alá Magyarországon. Ennek értelmében a...

PES 2018 - megjött az első Data Pack A Konami hivatalos bejelentése szerint mától minden platformon tölthetővé vált a Pro Evolution Soccer 2018 első adatcsomagja, amely nem kevesebb, mint 100 új és frissített játékosarcot tartalmaz.
Frissített kiadást kap a PlayStation VR Túl sok változás nem történik a hardverrel, kicsit kisebb lett, de a lényeg inkább azon van, hogy immáron a HDR tartalmakat is támogatja az eszköz.
Supercar - vasárnap 12.10 Egy frissített ˝kategóriateremtő˝ autó és egy vagány mini négykerekű a Supercar két tesztalanya. 
A Teslának egy fokkal komolyabb tervei vannak Magyarországon A korábbi híradások arról szóltak, hogy a Tesla Győrben építheti meg első Superchargerét A cég frissített térképén viszont Nagykanizsa is megjelent, mint egy olyan új helyszín, ahol 2018 végén...
Júliusban 4,2 %-kal nőtt az értékesítés A nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt. /FRISSÍTETT!/
Lapos hűtők Ryzenekhez A Noctua frissített, alacsony profilú hűtői éppen a Socket AM4 foglalatos igények kiszolgálására születtek.