Jennifer Lawrence-t eljegyezték?

Egy éve jött össze a színésznő a nála jóval idősebb Darren Aronofsky-val, a legutóbbi képe alapján pedig nagyon úgy fest, hogy megtörtént a szupertitkos lánykérés is!

2017. október 6. 11:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így néz ki esküvői ruhában Jennifer Lawrence Csak nem utalni szeretnél valamire, Jen? Kedvenc színésznőd legutóbbi premieres otufitjét egyenesen egy menyasszonyi kollekcióból választotta ki!
Nyerj páros belépőt az Anyám! premier előtti vetítésére! Jennifer Lawrence karrierjének talán legkomolyabb alakítását láthatjuk az Anyám! c. film során, öt szerencsés olvasó (és partnerük) pedig premier előtt átélheti az év egyik legintenzívebb filmélményét...
Tesz a bukásra Jennifer Lawrence Azt sem bánja Jennifer Lawrence, ha bukás lesz a filmjeiből. Csak a forgatások alatt aggódom a végeredményért. Olyankor egész nap dolgozom, aztán, amikor végzünk, és hazaérek, az agyam az mondja: mié...
Ripost 25. adás - 2017. 10. 08. Röviden az adás tartalmából: Muri Enikő imád flyboardozni / Lotfi Begi az otthonában mutatta meg három hónapos ikreit / Magyar lány énekel Jennifer Lawrence helyett / Hétfőtől újraindul Az 50 milliós ...
Jennifer Lawrence nálunk pucérkodhatott először Korábban szemérmeskedett a színésznő, de Budapesten már nem zavartatta magát.
Hoppá! Csak nem eljegyezte Jennifer Lawrence-et a rendező pasija, Darren Aronofsky? Igencsak nagy lépés

Magyarul beszél Jennifer Lawrence kémfilmjének, a Vörös verébnek az előzetese Le lett szinkronizálva a Red Sparrow előzetese.
Szinkronnal is feszkós a Budapesten forgatott Vörös veréb előzetese Melyben Jennifer Lawrence ugyan meg se mukkan, de legalább nagyokat néz és orosz kémként a testével csábítja el a célpontokat.
Tényleg senki nem látja, hogy Jennifer Lawrence alkoholproblémákkal küzd? A rajongók egy része szerint teljesen egyértelműek a jelek
Jennifer Lawrence a Festetics-kastélyban tanulta meg használni a testét Kisestélyiben lejt az Operaházban, budapesti parkolóban randalírozik.
Ez jut eszébe Jennifer Lawrence-nek Budapestről A színésznő elárulta, hogy nagyon imádta azt a pár hónapot, amikor amagyar fővárosban élt, sőt, azt mondja, legszívesebben minden filmjét itt forgatná!
Gwyneth Paltrow inkább gőzölgesse csak a vagináját! A gonosz tweetek új epizódjában Paltrow mellett Jennifer Lawrence és Aniston is megkapták a magukét.