"A világ feleszmél majd, ha látja a hóhérok munkáját"

1849. október 6-án végezték ki Aradon a magyar szabadságharc tizenhárom honvédtábornokát, Pesten pedig Batthyány Lajos grófot, az első magyar felelős kormány miniszterelnökét.

2017. október 6. 12:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kigyulladt egy busz, egy teherautó és öt autó Pomázon Kigyulladt egy busz, egy teherautó és öt személygépjármű vasárnap este egy pomázi telephelyen - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
A lóvasúttól az omnibuszig - Budapest közlekedése anno Pesten 1866. augusztus 1-jén indult meg az első lóvasút az akkori Szénpiac, vagyis a mai Kálvin tér és az Ország út, ma Váci út közötti, újpesti útvonalon.
Halálos háztűz Vácon Egy házban kitört tűzben halt meg egy ember Vácon, akinek az életét már nem tudták megmenteni - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Volkswagen Golf 138 forintért Hatodik alkalommal rendezett márkatalálkozót a Volkswagen a Hungaroringen idén szeptember 23-án, a hagyományokhoz hűen idén is egy Golffal gazdagabban távozhatott a rendezvényről a legszerencsésebb lá...
Előzetesben a zsámboki vascsöves gyilkos A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a férfinak – és fiatalkorú társának – az előzetes letartóztatására, aki vascsővel vert halálra egy magatehetetlen idős asszonyt a Pest m...
Szabad használni Pesten a buszsávot, de az autósok nem tudják A Váci úton felfestették már a buszsávokat a metrópótláshoz, az autósok pedig nem merik használni, pedig még lehetne.

Megöltek egy idős nőt Zsámbokon Emberölés történt Zsámbokon, egy idős nőt holtan találtak otthonában. A rendőrök egy 24 éves férfit állítottak elő - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján
Állt a 4-es, 6-os villamos és az 1-es metró, óriási a káosz Pesten A péntek reggeli csúcsban megadta magát a fővárosi tömegközlekedés.
Halálra gázolt a vonat egy biciklist Vecsésen Halálra gázolt a Budapest-Cegléd között közlekedő vonat Vecsésen szerda este egy nőt, aki a nyílt vasúti síneken akart átkelni a kerékpárjával - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu ...
Dél-Pesten hozzák létre az első centrumkórházat Lendületet vett az Egészséges Budapest program gyakorlati kivitelezése. Az elmúlt hetekben több fővárosi kórház fejlesztése is megkezdődött. Az Egyesített Szent István és Szent László Kórház 188 milli...
Durva veszélyre figyelmeztet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Egy súlyos balesetet elemeznek a rendőrök, így próbálják elővigyázatosságra tanítani az autóvezetőket.
Itthon rekedtem Pesten, beüzemeltem a Tindert Külföldön élő olvasónk most itthon is kipróbálta, milyen online pasizni. Egy dolog nagyon meglepte.