A Fujitsu AI-megoldása forradalmasítja a gyártási folyamatokat

A Fujitsu innovatív AI-technológiája a roncsolásmentes vizsgálatok ultrahangos adatainak alig néhány perces, automatikus elemzésével és diagnosztizálásával javítja a gyártási minőségellenőrzést és hibaészlelést.

2017. október 6. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fujitsu blog: Voltára váltanak a szerverek Az NVIDIA új grafikus gyorsítóinak bevezetésével javul a teljesítmény/fogyasztás mutató is.
A KLM a Fujitsu segítségével megduplázta kritikus üzleti alkalmazásai teljesítményét -          Fujitsu ETERNUS tárolófürt támogatja a földi támogató funkciók 7x24 órás rendelkezésre állását a forgalmas amszterdami Schiphol repülőtéren
Fujitsu blog: két új munkaállomás érkezett A Celsius R970 és M770 termékcsalád a legújabb Intel Xeon processzorokra, Quadrókra és Radeon Prókra épít.
A Fujitsu AI-megoldása forradalmasítja a gyártási folyamatokat A Fujitsu Laboratories of Europe által fejlesztett innovatív mesterségesintelligencia-technológia jelentősen felgyorsítja az egyes gyártási eljárásoknál alkalmazott roncsolásmentes vizsgálatok elvégzé...
Fujitsu blog: mesterséges intelligencia vigyáz a hidakra Egyszerű mozgásérzékelőkre és gépi tanulásra alapozva sikerült nagyon hatékony eszköz kifejleszteni.

Fujitsu blog: egészség és egyenjogúság Az alkalmazottak testi-lelki jóléte és a női kollégák támogatása kiemelten fontos a Fujitsu számára.
A Fujitsu a felhőbe is kiterjeszti helyben telepített hiperkonvergens rendszereit A Fujitsu az SAP Ariba platformot választotta
A Fujitsu az SAP Ariba platformot választotta A digitális átalakulás korának igényeit kielégítő rendszerek és folyamatok bevezetésére indított 250 millió eurós beruházása keretében a Fujitsu az SAP Aribát választotta új beszerzési megoldásként az...
Fujitsu blog: válasz a mérnökök hiányára A mainframe gépek üzemeltetésének távolról sem egyszerű tudományában komoly igény jelentkezett a szakemberekre.
Viselhető fordítógépet villantott a Fujitsu Gombnyomás nélkül fordítja a beszélgetéseket a Fujitsu újdonsága, amelyet elsőként kórházakban tesztelnek.
Fujitsu blog: szoftveralapú adatközpont A PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation a Fujitsu első, teljes egészében szoftveralapú adatközpont-megoldása.