A pénz miatt esett teherbe Kylie Jenner?

A legfrissebb hollywoodi pletykák szerint Kylie és két nővére terhessége mögött Kris Jenner terve áll, aki már alig várja, hogy milliókat kaszáljön három lánya által!

2017. október 6. 12:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kylie Jenner szégyenli a terhes pocakját? A celeblány, aki mindig aprócska és feszes felsőkben pózol, ezúttal egy hatalmas oversize férfiingbe rejtette el magát. Vajon ezzel Kylie most megerősítette, hogy kisbabát vár?
Kylie Jenner ezért fogja törölni magát Instagramról, ha babája megszületik! Hű! Erős kijelentés!
Ezért nem mozdul ki otthonról a terhes Kylie Jenner A sztárcsajszi állítólag jól van, de megrémiszti, hogy a teste folyamatosan változik, és nem akarja, hogy lefotózzák.
Megvádolták Kylie Minogue-ot, hogy photoshopolta a képeit, de lazán visszavágott 49 évesen is gyönyörű, még ha ez sokakat zavar is.
Kylie Jenner el akarja hagyni Travis Scottot? Míg a rapper egyre csak sürgeti az esküvőt, a sztárcsajszi egyre kevésbé biztos abban, hogy Travis lenne számára az igazi!
Kim Kardashian féltékeny Kylie-ra a terhessége miatt? Az idősebbik Kardashian tesó állítólag nagyon rosszul fogadta, amikor kiderült, hogy 20 éves húgának olyan gyorsan összejött az, amivel ő és Kanye West már évek óta próbálkoznak.

Nahát, Kylie Minogue arcával mi történt? Egy kör plasztika? Vagy a korábbiak, és az idő természetes múlása? Nem bírunk dűlőre jutni, segítsen!
Milliókat költ születendő kisbabájára Kylie Jenner A Kardashian-nővérek legfiatalabbika állítólag imád a neten vásárolgatni, és már most összeállt egy egész gardróbnyi babaruha a születendő kislányának!
Nem Kylie Jenner az egyetlen celeb, aki nagyon fiatalon lett anya Britney, Adele és Victoria Beckham is 25 éves koruk előtt vállaltak gyereket. Íme a lista!
Itt az újabb Kardashian baba? Állítólag a harmadik nővér is anyuka lesz Kylie Jenner után Khloé Kardashianról is az a hír járja, hogy várandós.
Ilyen lesz Kylie Jenner hatalmas pocakkal! A Photoshop mesterei megmutatják! Hű!
Kylie Jenner testvére, Khloe Kardashian is terhes A reality-sztár nővérek csak néhány nap eltéréssel jelentették be terhességüket.