Tiszta anyja! Így néz majd ki idős korában Eva Longoria? fotó

Így néz majd ki idős korában Eva Longoria? A Született feleségek című sorozat szexi színésznője intim családi képet osztott meg rajongóival a hivatalos Facebook-oldalán keresztül. A fotón édesanyjával, Ella Eva Mirelesszel pózol egy esti városi séta közben, mögöttük a telihold világít. A szemfüles rajongók hozzászólásokban méltatták, mennyire hasonlítanak egymásra: Eva egyértelműen Ella orrát és mosolyát örökölte.

2017. október 6. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Eva Longoria mély dekoltázsa olyan szexi volt, hogy mindenkinek leesett az álla A Született feleségek sztárja szikrázott a szűk overáljában a vörös szőnyegen
Gyanús lett Eva Longoria bő ruhája Mit rejteget a bő ruha alatt Eva Longoria? A dögös színésznőt nyár óta egyre többször vádolják meg azzal, hogy gyermeket vár, amire ő rendre csak annyit válaszol, hogy jól beevett az adott fénykép kés...
Eva Longoria így néz ki, ha nem takarja több kiló festék az arcát - Elképesztő a különbség Megmutatta magát természetes valójában.
Mi az, amiben a Facebook komolyan gátol?
LMP: A magyar nemzet szabadságra született A magyar nemzet szabadságra született - hangoztatta a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje hétfő este Debrecenben, pártja '56-os megemlékezésén.
Visszatért a Facebookra a Szomszédok forever A közösségi oldal üzemeltetői által elrendelt ideiglenes tiltás után újra elérhető az egyik legszórakoztatóbb magyar Facebook-oldal.

A DVTK időntúli tizenegyessel győzte le a Honvédot Puskás-díjra méltó gól született az első vidéki kettősrangadón.
Facebook? Öreges dolog, fiatalok alig használják Legfeljebb a Messenger üzenetküldőt kapcsolják be gyakran az amerikai tizenévesek.
Meglepő eredmény született Dunaújvárosban Az eddig hibátlan Dunaújváros, már nem hibátlan Dunaújváros.
Trump mégsem támogatja a kétpárti egyezséget Donald Trump amerikai elnök mégsem támogatja  az egészségbiztosítás egyes elemeiről született kétpárti egyezséget
Íme, az MLSZ bejelentése Bernd Storck távozásáról Döntés született.
Megvertek, megöltek volna mondta a fiatal nő, akit 10 évig erőszakolt az apja Annyira megtörték, hogy akkor sem tett semmit, amikor már a második gyereke született a vérfertőző kapcsolatból. a család pedig úgy döntött, megölik a csecsemőt. A Kékfény riportja.