A Google írta alá a 3,5 milliméteres jack halálos ítéletét?

A Pixelek is elköszöntek a klasszikus aljzattól, sötét idők köszönthetnek a fülesgyártókra.

2017. október 6. 12:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyarul is segít utazást szervezni a Google Mától magyar nyelven is elérhető a cég repjegykeresője és úticél-kalauza.
Horrorfilmbe illő mezőt találtak a Google Térkép fotói között Ez a legkísértetiesebb táj, amit valaha az interneten láttunk.
Gyorsabban osztja meg a videókat a Google Fotók Első körben csak egy alacsonyabb felbontású változatot tölt fel az app.
Mindenkit lever a Google szoftverboltja A Play Store immár globális szinten is az első, a trendet pedig szeretnének tovább erősíteni.
A Google amputálta a HTC-t: mi lesz veled Google, mi lesz veled HTC? Nézzük a lehetséges forgatókönyveket. Meglehet, hogy ez a vásárlás senkinek nem lesz fáklyásmenet.
Ötezren töltötték le azt az Androidos appot, amely csak a pénzükre pályázik Egy szlovák cég figyelmeztette a Google-t, hogy nagy baj van....

A Google egy keresőprogrammal váltaná ki a gigabírságot 2,4 milliárd eurót kellene fizetniük, de inkább egy árakat összehasonlító oldalt indítanának.
Valósággá vált a Google okosdzsekije Szeptember 27-től kapható a Levi's Google-technológiára épített okosdzsekije.
Idén is az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája Immár az ötödik egymást követő évben idén is az Apple és a Google bizonyult a világ legértékesebb márkájának az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.
A Google a tehenek személyiségi jogait is védi
Miért van most ez a furcsa zöld arc a Google főoldalán? És mégis ki az az Asima Chatterjee? Nem csak az arcát, a nevét is nagyon kevesen ismerik annak a tudósnak, aki munkássága pedig tízmilliók életére komoly hatással van. Akinek előfordult már daganatos megbetegedés a családjában, az szin...
Drága lesz a Google új telefonja Az Apple és a Samsung példáját követi a cég, az 1000 dolláros kategória jelenik itt meg.