Újabb hazai tévécsatorna váltott HD-ra

Már a VIASAT3-at is HD-ben nézhetjük.

2017. október 6. 12:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ha megöl a kérdés okos megoldások születtek az Észbontók következő évadában is Ennyire már nem lehetnek hülyék az emberek ez volt az első gondolatunk, mikor megláttuk az Észbontók következő évadának promó videóit. A Viasat3-on futó műsornak továbbra is Kovács Áron marad a műsor...
Itt az Észbontók előzetese A VIASAT3 vetélkedője újabb agyasokkal folytatódik.

Friss hírek
Hatalmasat csökkent a Samsung részesedése a prémium tévékészülékek piacán A vállalat elképesztően nagyot zuhant ebben a szegmensben az elmúlt két évben, mert az LCD nem bírja a versenyt az OLED-ekkel.
Építsük ma a holnap adatközpontjait! Az adatközpont a szervezet lelke: ha elavult, minden téren hátráltatja a működést és a munkát. Ha viszont naprakész, akkor jelentős mértékben javíthatja a vállalat pozícióját a piacon.
Már készül a Playerunknown's Battlegrounds VR klónja A battle royale műfaj a virtuális térre vált a Virtual Battlegroundsban, ami nem is titkolja, hogy a PUBG alapjaiból építkezik.
Élesedtek az első Instant Appok a Play Store-ban Gyakorlatban is összeboronálta a mobilappok és a web koncepcióit a Google.
2020-ra veszi át a vezetést az OLED A technológia egyre népszerűbb, a fordulatra azonban az évtized végéig várni kell.
Elkészült a közösségi oldalak büntetési tervezete Németországban Kiderült milyen büntetéseket fizethetnek azok a platformok, amelyek nem működnek együtt a hatóságokkal.

Újra támad a sötétség a VIASAT3-on Októberben visszatér az Észbontók.
HD-ra vált a VIASAT3 Már mától nagyobb felbontásban, HD minőségben is fogható a Sony Pictures Television Networks legnagyobb hazai csatornája, a VIASAT3 az egyik kábelszolgáltatónál.

Top hírek:
Az amerikai IT-óriások is helyet kapnak a legfejlettebb országok megbeszélésén A kiberterrorizmus az egyik témája az iparilag legfejlettebb országokat tömörítő G7-csoport belügyminisztereinek az olaszországi Ischia-szigetén csütörtök este kezdődött találkozójának.
Új hasznos biztonsági funkciók a Windows 10-ben A sérülékenységek kihasználása és a zsarolóvírusok ellen véd az operációs rendszer két továbbfejlesztése a Fall Creators Update-ben.
Új Viasat-csatorna indul Epic Drama néven indít új csatornát itthon is a Viasat World.
Ismét elérhető digitálisan a legelső Mafia Hosszú idő után újból beszerezhetjük a klasszikus játékot.
Hatalmasat csökkent a Samsung részesedése a prémium tévékészülékek piacán A vállalat elképesztően nagyot zuhant ebben a szegmensben az elmúlt két évben, mert az LCD nem bírja a versenyt az OLED-ekkel.
KGI: 3 millió iPhone X készülhet el a startra Nyakunkon a premier napja, a gyártási problémák elvileg megoldódtak, de jó eséllyel nem lesz annyi készülék, ami elég lenne az első hullámra.