Ritka színes mozis választékunk lesz októberben

Schwarzenegger. Újabb remek magyar film. Az év legállkoppantóbb premierje. Fűrész 8. George Clooney és a Coen-testvérek. És még egy teniszezős film is érkezik októberben.

2017. október 6. 11:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lehengerlő: Amal Clooney visszaváltott ügyvédnő üzemmódba George Clooney felesége csupán három hónapot várt a visszatéréssel.
George Clooney-t végleg elragadták az érzelmei Ami meg, őszintén szólva, minket ragadott el meglehetősen.
George Clooney: többek sírok, mint az ikergyermekeim A színész újabb bennfentes információkat osztott meg a picikről.
Ezért sír napi négyszer George Clooney Tévedett, aki azt hitte, hogy George Clooney-ból fitt, sármos apuka válik. Az első hónapok mindenesetre alaposan leamortizálták az 56 éves színészt. Clooney már korábban sem volt visszafogott, amikor ...
Több mint 3,7 milliárd forintnyi adomány gyűlt össze a károsultakért Mintegy 14,5 millió dollárt (3,7 milliárd forint) adományoztak a nézők a Harvey és az Irma hurrikánok károsultjainak megsegítésére egy nagyszabású keddi amerikai televíziós gyűjtésen, amelyben többek ...
Az Oscar-gálának is üzent döntéseivel Enyedi Ildikó és a velencei zsűri A közönség és a szakma véleményével megegyező filmeket díjazott a többek között a magyar filmrendezőt is soraiban tudó zsűri a Velencei Filmfesztiválon. A máris Oscar-esélyesként emlegetett The Shape...

George Clooney most már inkább férfiakat csókolna Megtalálta a következő színészi kihívást.
Vallomás az ikrekről: George Clooney kislánya az anyjára ütött A sztárpár megtörte a csendet az ikrekkel kapcsolatban.
George Clooney-t lekapcsolták a magyar rendőrök A hollywoodi szupersztárok sem tökéletesek. Kiderült, hogy még budapesti cellában is éjszakáztak.
George Clooney szerelmi vallomásától még mi is elolvadtunk Húsz percig térdelt felesége előtt, akiről egy zsiráfos fotó láttán lett egyértelmű: el akarja venni.
Így kérte meg felesége kezét George Clooney Hollywood ügyeletes macsója elárulta, hogy tette fel a nagy kérdést gyönyörű feleségének. És igen, pont olyan cuki volt, ahogy elképzeled!
Julia Roberts és George Clooney tévéműsorban gyűjt pénzt a Harvey hurrikán károsultjainak De nem csak ők, világsztárok sora szerepel majd az egy órás műsorban, hogy segítsen.