Újdonságok a Vodafone-tól

A Vodafone bemutatta új márkastratégiáját, amelynek részeként változik a szlogen és a vállalat vizuális identitása is - ez az első váltás a világ egyik legismertebb márkájánál a "Power to you" szlogen 2009-es bevezetése óta.

2017. október 6. 12:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már a Vodafone-nál is elérhető a Digitális jólét alapcsomag A Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető hétfőtől a Digitális jólét alapcsomag, amelynek elindulása óta a hétfői rendezvényen írták alá 11. alkalommal a védjegy használatáról szóló megállapodás...
Kedvező árú díjcsomag a Vodafone-tól A Vodafone elindította Digitális Jólét Alapcsomagjának értékesítését, ami azoknak az embereknek nyújt lehetőséget, akik korábban anyagi okokból voltak kénytelenek távol maradni az internet világától.
Középkategóriás modelleket árazott le a Vodafone Huawei, LG és Sony mobilokat ad olcsóbban a piros szolgáltató, egyébként pedig érkezett egy feature phone is.
Távozik a Vodafone hazai vezetője Alex Froment-Curtil öt évet töltött a szolgáltatónál, a Vodafone Egyiptom vezetőjeként folytatja.
Furfangosan újít családi csomagot a Vodafone A korábbi négyről hat főre bővül a maximális látszám, így akár a gazdag nagybácsi is tag lehet.
Új arculatot vezet be a Vodafone Új márkastratégiát és arculatot vezet be a Vodafone, amelynek részeként változik a szlogen és a vállalat vizuális megjelenése is, ez az első váltás a világ egyik legismertebb márkájánál az előző szlog...

A Vodafone a piacvezető IoT szolgáltató már Magyarországon is A Vodafone 2016-ban 37 százalékos részesedéssel Magyarországon is piacvezető lett az IoT eszközök piacán. A legfrissebb IDC kutatás adatai szerint már hazánkban is megfigyelhető az IoT eszközök térhód...
A fiatalok 30 százaléka internetfüggő Egyöntetű a vélekedés, hogy a fiatalok több mobiladatot használnának, ha lenne - derül ki a Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatásából.
Sok a netfüggő fiatal A magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő, naponta átlagosan 1,8 órát töltenek ezeken az internetes felületeken - derül ki a Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatásából, amely a közöss...
4G labor nyílt az Óbudai Egyetemen Másfél év tervezés és kollaboráció eredményeként született meg a Vodafone 4G Labor az Óbudai Egyetem Kandó Kálmány Villamosmérnöki Karán.
4G labort létesített a Vodafone az Óbudai Egyetemen Másfél év tervezés és kollaboráció eredményeként született meg a Vodafone 4G Labor az Óbudai Egyetem Kandó Kálmány Villamosmérnöki Karán.
Mobilalkalmazás készült csakis a cukorbetegeknek Diabétesszel élők használhatják az NN Biztosító inkubátor programja, a Sparklab, és a Vodafone együttműködésének eredményeként létrejött applikációt.