Rákapcsolt a Samsung Galaxy S8

Egyre emelkedik a készülék piaci részesedése, egyes európai országokban különösen népszerű a Samsung zászlóshajója.

2017. október 6. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felrobbant egy újabb Samsung okostelefon Biztonsági kamera rögzítette az esetet: sajnos nem úgy néz ki, mintha médiahackről lenne szó.
Többet kereshet a Samsung az iPhone X-zel, mint a Galaxy S8-cal Nem tévedés, amit a címben olvasnak, az egyik cég becslése szerint igazán jövedelmező lehet a jubileumi iPhone... a Samsung számára.
Ilyen lehet a jövő év egyik legizgalmasabb csúcstelefonja  videó Egy valóban szép koncepcióvideó került fel a YouTube-ra, készítői szerint így fog kinézni a Samsung 2018-as első csúcstelefonja.
A Galaxy S9+ kíséri a Galaxy S9-et A nagyszerűen sikerült idei széria útját folytatja a Samsung 2018-ban.
Új Samsung flashmemóriák kifejezetten autókhoz A dél-koreai konszern külön memóriákat készít a gépkocsikhoz.
Mit tud a gyakorlatban a Samsung legjobbnak mondott telefonja? A Samsung körbenézett a fejlesztőlaborokban, és mindent amit készen talált, belepakolt ebbe a készülékbe. Firkáltunk a ceruzájával, fotóztunk a dupla kamerájával, számítógép helyett használtuk, de mé...

Ezt tudja a Galaxy Note 8 és a Galaxy S8 videojavítója A Samsung új AMOLED kijelzői önmagukban is elképesztőek, azonban a csúcskészülékeknek van egy extra trükkje a videózáshoz.
Windowsos VR-headseten dolgozik a Samsung Beépített AKG fejhallgatóval licitálna rá az egyszínű mezőnyre a Samsung.
Bill Gates Androidra váltott Azt nem mondta meg, hogy milyen okostelefonja van, de szinte biztos, hogy Samsung Galaxy S7.
Állítsuk le a mobilt, hogy ne hallja és rögzítse, amit mondunk Facebook, Apple, Google, Samsung és Microsoft: lekapcsolhatjuk a hallgatózó szoftverekről a mikrofont.
Újabb hitelesítést kapott a Galaxy X A Samsung összehajtható kijelzővel tervezett készüléke sorra gyűjti be a tényleges piacra kerüléshez szükséges igazolásokat.
Eldőlt a nagy kérdés: így fogadták a felhasználók a Galaxy Note8-at Izgalmas kérdés volt, hogy a balul sikerült Galaxy Note7 után jól tette-e a Samsung, hogy megtartotta a márkanevet. Az első eladási adatok már válasszal szolgálnak.