Brutálisan kínozta saját kutyáit

Enni is alig adott nekik.

2017. október 6. 12:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Baden-Württemberg támogatja az Andrássy Egyetemet Baden-Württemberg tartománya a következő években továbbra is évi 500 ezer eurós támogatást biztosít a budapesti Andrássy Egyetemnek - jelentette be Guido Wolf, Baden-Württemberg igazságügyi és európai ügyekért felelős minisztere kedden Budapesten, miután találkozott az emberi erőforrások miniszt...
Dörgött, villámlott… KDNP: Soros Brüsszelből támad, Magyarország helyben segít! MSZP: Igazságos Magyarországot! Jobbik: Mi vagyunk az egyetlen kihívó!
Micsoda véletlenek vannak: szőrén-szálán eltűnt a Farkas Flóriánra vonatkozó adatigénylés Jávor Benedek a fideszes politikus hűtlen kezelési ügyének titkosításáról szeretett volna többet megtudni, de a minisztériumi káoszban eltűnt az adatigénylése.
Videó: Matolcsy elmenekült a Parlamentből Az Országgyűlésben eddig példátlan módon Matolcsy György, az MNB elnöke gyáván megfutamodott a vita elől jelentette ki Burány Sándor az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdai Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.
Novemberben hirdetnek ítéletet Ratko Mladic ügyében November 22-én hirdet ítéletet a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) Ratko Mladic egykori boszniai szerb hadseregparancsnok ügyében, akit háborús bűnök elkövetésével vádolnak
A magyarok többsége sem a demokráciában, sem a kormányban nem bízik A Pew Research Center felmérése szerint elég pesszimisták a magyarok, de a többi európai országban sem túl boldogok az emberek attól, ahogy a demokrácia működik.

Top hírek:
Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.
OECD: jót tenne a gazdaságnak a Brexit visszafordítása Jót tenne a brit gazdaságnak, ha az Egyesült Királyság mégsem lépne ki az Európai Unióból - áll a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) kedden Londonban ismertetett éves országjelentésében
30 automata utcai vécét kapna ingyen a főváros, de a kerületek félnek tőle Az ajtaja negyedóra után magától kinyílna, nehogy befészkeljék magukat a hajléktalanok.
Egy fát szállító furgon borult az oldalára az M6-os autópályán Az érintett útszakaszon a forgalom egy sávon halad.
A liftbe lépve tépte ki a nyakláncot egy nő nyakából ezt a férfit keresik A kőbányai rendőrök lopás miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.
Megvan, melyik iskolában dugdossa a Klik a fideszes tanárt Bár a Klik szabályosan eltitkolta, hol alkalmazzák közpénzből a diákok alapítványi pénzét felélő tanárt, sikerült megtalálnunk egy pesti iskolában. Napközis csoportot visz, úgyhogy megint gyerekek közt dolgozik, miközben az előző munkahelyén történtek miatt javában nyomoznak sikkasztás gyanújával.