Emlékszel a Spáh ikrekre? A Família Kft. gyerekszereplői ma 37 évesek

Szép Ricsi és Misi megformálója ma is kameraközelben van.

2017. október 6. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ma 50 éves Xantus Barbara - A Família Kft. sztárja még mindig bombázó Xantus Barbara ma is csodásan néz ki.
Eltelt 26 év: így néznek ki most a Família Kft. főszereplői - Fotók Kiderül, milyenek voltak a sorozat sztárjai akkor, és milyenek manapság.

Friss hírek
TechGuru - 2017.10.15. Royal Szabi lerántotta a leplet a rejtélyes 5G technológiáról. Kiderült, hogyan formálja majd át az oktatást, a munkahelyeket, az otthonainkat. Bemutatott egy olyan eszközt is, amivel a vakok is képesek elolvasni a nyomtatott szöveget. A nézők találkozhattak egy olyan szervezettel is, akik a start-upokat mentorálják.
Szakácsok figyelem, munkát ajánl Károly herceg! Május óta hiába próbál megfelelő szakácsot találni magának a brit trónörökös és felesége. Camilla hercegnő és Károly herceg olyan alkalmazottat keres, aki bioalapanyagokból képes ízletesen főzni, és velük utazna hivatalos útjaikra. A Clarence House weboldala szerint a befutó pályázónak heti negyven órát kell majd dolgoznia a királyi család számos rezidenciájának konyháiban.
Újabb bizonyíték, hogy Kylie Jenner terhes! Kylie legfrissebb posztja megint pletykacunamit indított el: a fotóhoz írt szövegben állítólag leendő babájának üzent.
Supercar: Száguldás, kétkeréken is! Luxus vagy Lexus? Mindkettő jellemző az autóra, amit tesztelt a Supercar. Később négyről kétkerékre váltott a műsor! 
Látványos a változás - A magyar műsorvezető új külsővel tér vissza a képernyőre Lakatos Márk és a Stíluspárbaj című műsor is megújult.
Fenékrázással akasztotta ki a tehetségkutató zsűrijét a tini - videó Nem csak a 18 éves lány produkciója váltott ki heves reakciókat, de az is, ahogy a tini édesapja lelkesedett a szexi táncért a közönség soraiból.

Két generáció ad közös koncertet a MÜPÁ-ban Közös koncertet ad Bogányi Gergely és Boros Misi a MÜPÁ-ban.
A tehetség kincs! - Nyilas Misi Ösztöndíj A tehetség kincs! Nyilas Misi Ösztöndíj Programunkkal tehetséges, ám rászoruló gyermekeket támogatunk. Tudjuk, hogy a tehetség kibontakoztatásához nemcsak kitartó, szorgalmas munkára, de szerencsére ...
A nagy nap mestere - Dunai Misi elárulja, milyen egy ceremóniamester élete Betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé.

Top hírek:
Szingli és még mindig a szüleivel él Palcsó Tamás A 2005-ös Megasztár ezüstérmese három év után jelentkezik ismét új dalokkal. Palcsó Tomi azt mondja, a tehetségkutató fôdíja, az autó és a lakás biztos sokat jelentett volna számára alig húszévesen, ha megnyeri, de szerinte karrierje szempontjából nincs jelentősége az akkori  helyezésének. Két diplomám van, közgazdasági és egy kommunikációs mesterképzés.
Ilyen, amikor a félmeztelen Kate Uptonnak nagyon nem jön be a szexizés - fotók Nem épp úgy sült el a hatalmas mellű modell, Kate Upton legutóbbi fotózása, ahogy arra ő - vagy mondjuk inkább: bárki - számított. A félmeztelen Kate-et ugyanis a Bahamákon fotózták a Sports Illustrated magazin számára, és valamiért úgy érezték, hogy a tengerparti helyszín legizgalmasabb része egy vízben álló szikla.
Megható: örökbe fogadta a pár az esküvőjükön trollkodó kóbor kutyát - fotók Örökbe fogadta egy fiatal brazil pár azt a kóbor kutyát, amely besettenkedett az esküvőjükre, majd békésen elaludt a menyasszony fátylán, mialatt az ara és vőlegénye felolvasta házassági fogadalmát.
Szabó Zsófi kisfia már a születése előtt megkapta első ajándékát Van egy olyan sejtésünk, hogy Szabó Zsófi az a fajta anyuka lesz, aki elhalmozza ajándékokkal a gyermekét - legalábbis erre utal, hogy ugyan a csöppség még meg sem született, de máris megvan az első ajándék, amit kap majd anyutól: egy hintaló. Zsófi mindezt Insta-oldalán közölte követőivel, méghozzá annak kapcsán, hogy egy babamárka nagykövete lett.
Jóanyaság a pszichológus szemével: sok kismama előre retteg, az lesz-e Rengetegen teszik fel a kérdést gyermeküket várva, vajon elég jó anyák lesznek-e.
Az orrszőr lesz az új szexi? Lehet, hogy a műszempilla műorrszőrként való használata lesz az új dili a menő csajszik körében.