Guardian of the Galaxy - The Telltale Series - Október 10-én jön a 4. epizód

Alig néhány napot kell már csak várnunk az évad új részének érkezéséig.

2017. október 6. 12:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tíz percig mozog az Extinction A Polygon munkatársai rátették a mancsukat az Extinction jelenlegi verziójára. A játék olyan, mintha az Attack on Titan nyugati verziója lenne: itt is böhöm nagy ogrékat kell eltennünk láb alól. Nagyo...
8 nm-es chip turbózza fel a Galaxy S9 üzemidejét A Samsung következő zászlóshajójának Exynos lapkáját már az új, 8 nm-es LPP technológiával gyártják.
Jön a Google ARCore a Samsung Galaxy S8-ra és Note 8-ra A Samsung mindegyik zászlóshajójára elhozza a Google kiterjesztett valóságát.
Batman: The Telltale Series - úton a Switch-verzió Hamarosan Nintendo Switch-re költözik a Batman: The Telltale Series. Egyelőre csak az első évadot kapják meg a hibridkonzol tulajdonosai, azt viszont már egy hónap múlva.
Nagyot durranhat a Galaxy S8 következő szoftverfrissítése Állítólag szoftveresen kaphatja meg a Galaxy S8 és S8+ a Galaxy Note 8 portréfotós kameramódját.
Adatkommunikációban ismét erős lehet a Galaxy Tab Active 2 A Samsung ütésálló tabletjének második generációja továbbra is főleg az adatkommunikációs lehetőségekre fókuszál.

Hivatalos a Huawei eddigi legjobb telefonja, nagyot szólhat a Mate 10 Pro Háromféle telefon bemutatóját is végignézhette kedden a müncheni Olympiaparkba szervezett sajtóesemény közönsége. Az iPhone X-ét, a Samsung Galaxy S8-ét, mégpedig az idei év legjobbjának szánt Mate 1...
Indiában startol a Galaxy J2 (2017) Olcsón adják a frissített modellt is, de túl sok érdemi fejlődésre nem kell gondolni. Továbbra sem elsődleges az európai piac ennek a szériának.
A Snapdragon 845 egy darabig csak a Galaxy S9-hez jár A Samsung ezúttal is elsőként és kizárólagosan használhatja a Qualcomm következő csúcslapkáját.
Bajok vannak az SMS fogadással Galaxy S8-on Nem tudni, hogy egy frissítés ment félre, vagy máshol lehet a gond, mindenesetre más készülékeken minden rendben működik.
Előbb jöhet a Galaxy S9 A csúcskategóriás telefon pedig szintén megkapja majd saját testvérét.
Nehéz lesz Samsung Galaxy X-hez jutni? Az összecsukható okostelefon elvileg limitált kiadású modell lesz, és csak 100 000 darab készül belőle.