Tragédia: megölték a Diósgyőr és a Pápa korábbi focistáját

Csütörtök este rablótámadás áldozata lett az elefántcsontparti focista. Rablók végeztek vele, miközben az autóját próbálta védeni a DVTK nyáron távozott támadója.

2017. október 6. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kései 11-es góllal nyert a Diósgyőr a Honvéd ellen A hosszabbításban lőtt góllal 2-1-re nyert a Diósgyőr a Budapest Honvéd ellen az OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
A mosolygós pápa halálának körülményeivel kapcsolatban ma is folynak a találgatások 105 éve, 1912. október 17-én született I. János Pál pápa, aki alig 33 napig ült Szent Péter trónusán. Ő volt az első katolikus egyházfő, aki a múlt században született, és az utolsó, aki a huszadik sz...
Este 7:59 Orbán Viktor: Magyarország szép, élhető és biztonságos; Volt gyurcsányistával erősít a Momentum; Ferenc pápa: a migránsokat nem állíthatják meg fizikai akadályok. Az este legfontosabb hírei.
Szentté avatta az Újvilág első keresztény mártírjait a pápa Szentté avatta Ferenc pápa vasárnap az Újvilág feltehetően első keresztény mártírjait, három tizenéves fiút, és további 32 személyt, zömükben szintén mártírokat.
NB I - Gólparádéval nyert a DVTK a Vasas ellen A Diósgyőr 5-0-ra nyert a Vasas ellen Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 12
Amikor a pápa túszul ajánlkozott a palesztin terroristáknak

Ferenc pápa: aggasztó méretet ölt a keresztények üldözése Ferenc pápa szerint egyre aggasztóbb méreteket ölt a keresztények üldözése.
Megszökött két rab Ferenc pápa ebédjéről Az egyházfő október elsején ebédelt együtt rabokkal, migránsokkal és szegényekkel. Két rabot azóta keresnek.
A Diósgyőr szurkolói is szorítanak a súlyos ralibalesetet szenvedett párosnak Parc Fermé: A Diósgyőr szurkolói is szorítanak a súlyos ralibalesetet szenvedett párosnak
A nagy szépség sztárja így fog festeni Silvio Berlusconiként Az ifjú pápa rendezőjének új filmje már javában forog.
Rablótámadás áldozata lett a Diósgyőr korábbi játékosa Rablótámadás áldozata lett a Diósgyőr és a Pápa korábbi játékosa Sat, 10/07/2017 - 09:46
Ferenc pápa elítélte az online pornográfiát A katolikus egyház feje pénteken egy római világkongresszuson szólalt fel a jelenség ellen.