A McLaren már megegyezett Alonsóval?

A McLaren csapatfőnöke, Eric Boullier nagyon erős utalást tett arra, hogy Fernando Alonso megtartja helyét a wokingi istállónál és jövőre is együtt indulnak harcba a jóval nagyobb célokért.

2017. október 6. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Csak a finomhangolás miatti teszteket futották le ezzel a McLarennel McLaren F1-hez hozzájutni alapvetően is nehéz és drága mulatság, hát még egy keveset futotthoz. Most viszont előkerült ez a sárga szépség, bontatlanul.
Alonso: A célom a harmadik világbajnoki cím! Meghosszabbította szerződését a McLaren Forma-1-es csapatával Fernando Alonso a spanyol célja, hogy megszerezze pályafutása harmadik világbajnoki címét is.Tovább
Alonso ezek szerint komolyan hisz a McLaren feltámadásában A kétszeres világbajnok hosszabbított, 2018-ban is a Honda-motort Renault-ra cserélő istállónál versenyez majd.
A Renault nem fél attól, hogy saját motorjával veri meg a McLaren A Renault Forma-1-es csapatánál nem félnek attól, hogy a McLaren 2018-ban saját motorjukkal veri majd meg őket.Tovább
A McLaren csak egy feltétellel tér vissza az Indy 500-ra A wokingi F1-es alakulat nem zárkózik el attól, hogy jövőre is részt vegyen az Indy 500-on, ehhez azonban egyetlen, ám annál nagyobb feltételnek teljesülnie kell.
A Honda szégyelli, hogy nem adott Alonsónak normális motort Három, problémákkal teli éves időszak végére ér lassan a McLaren-Honda szövetség, amely év végén felbomlik. A japánok első embere mindenben igazat ad Alonsónak és szégyelli magát a motor miatt.

A Ferrari a saját nyomásába bukhatott bele A rosszul sikerült 2016-os évad után voltak, akik úgy vélték, hogy a Ferrari a McLaren ellen harcol majd a harmadik helyért, az elsőért pedig a Red Bull és a Mercedes. Az olaszok messze túlteljesített...
Eldőlt: megvan a bajnoki cím a McLaren tehetségének! Parc Fermé: Eldőlt: megvan a bajnoki cím a McLaren tehetségének!
McLaren: Idő kell a sikeres együttműködéshez A McLaren megszakította a kapcsolatot a Hondával, és 2018-ban már biztosan a Renault-val folytatják a munkát. Boullier szerint az új motorszállítóra való átállás is időt vesz igénybe.
Könnyebb helyzetben 2018 előtt a Honda A japán F1-es motorgyártó a McLaren eredménykényszerben lévő légköréből a némileg nyugodtabb Toro Rossóhoz költözik át a tél folyamán - a Honda első embere már most érzi a változást.
A McLaren is elismeri, erősödött a Honda Az újabb, rendkívül gyenge teljesítményű erőforrások miatt a McLaren szakított a Hondával bő három hete. Azt azonban a wokingiak is elismerik, hogy jól láthatóan fejlődési pályára állt a japán vállala...
Főhet a McLaren feje, a Honda közelebb került a Renault-hoz Bár a wokingi F1-es alakulat nem szerzett pontot motorszállítója hazai nagydíján, a Honda első embere úgy érzi, kezdik utolérni a csapat jövő évi partnerét teljesítmény terén.