Kiderült, melyik női arcforma a legszexisebb

Állítólag létezik egy bizonyos forma, ami a legtöbb lánynak nagyon bejön, és a plasztikai sebészektől is ezt kérik a leggyakrabban.

2017. október 6. 12:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Nemcsak szexuális úton lehet elkapni a HPV-t: 3 női betegség, ami máshogy is terjed Nem kell szégyellni, ha aggasztó tüneteket tapasztalsz odalent, sok minden állhat a háttérben.
Már csak mobillal készít képeket a fotográfia nagyasszonya, Keleti Éva A fotográfia nagyasszonya a legtöbben így emlegetik Keleti Évát, akit minden joggal megillet ez a megtisztelő cím. Éva, a kolléga, azonban találkozásunk első perceiben kéri, hogy csak nagyasszonyt ne csináljak belőle. Ő tegez, én nem merem. Nem szereti, ha így emlegetik hangsúlyozza. Nehéz ennek a kérésének eleget tenni.
Romantika és merészség jellemzi Nora Sarman 2018-as tavaszi kollekcióját A Mercedes-Benz Fashion Weeken Nora Sarman kollekciójával bemutatta, milyen az igazi nagybetűs NŐ.
Döntött a nyolcéves fiú: kislányként fog ezentúl iskolába járni - videó "Elvesztettem a fiamat" - könnyezte meg a döntést édesanyja.
TechGuru - 2017.10.15. Royal Szabi lerántotta a leplet a rejtélyes 5G technológiáról. Kiderült, hogyan formálja majd át az oktatást, a munkahelyeket, az otthonainkat. Bemutatott egy olyan eszközt is, amivel a vakok is képesek elolvasni a nyomtatott szöveget. A nézők találkozhattak egy olyan szervezettel is, akik a start-upokat mentorálják.
Szakácsok figyelem, munkát ajánl Károly herceg! Május óta hiába próbál megfelelő szakácsot találni magának a brit trónörökös és felesége. Camilla hercegnő és Károly herceg olyan alkalmazottat keres, aki bioalapanyagokból képes ízletesen főzni, és velük utazna hivatalos útjaikra. A Clarence House weboldala szerint a befutó pályázónak heti negyven órát kell majd dolgoznia a királyi család számos rezidenciájának konyháiban.

Top hírek:
Szingli és még mindig a szüleivel él Palcsó Tamás A 2005-ös Megasztár ezüstérmese három év után jelentkezik ismét új dalokkal. Palcsó Tomi azt mondja, a tehetségkutató fôdíja, az autó és a lakás biztos sokat jelentett volna számára alig húszévesen, ha megnyeri, de szerinte karrierje szempontjából nincs jelentősége az akkori  helyezésének. Két diplomám van, közgazdasági és egy kommunikációs mesterképzés.
Ilyen, amikor a félmeztelen Kate Uptonnak nagyon nem jön be a szexizés - fotók Nem épp úgy sült el a hatalmas mellű modell, Kate Upton legutóbbi fotózása, ahogy arra ő - vagy mondjuk inkább: bárki - számított. A félmeztelen Kate-et ugyanis a Bahamákon fotózták a Sports Illustrated magazin számára, és valamiért úgy érezték, hogy a tengerparti helyszín legizgalmasabb része egy vízben álló szikla.
Megható: örökbe fogadta a pár az esküvőjükön trollkodó kóbor kutyát - fotók Örökbe fogadta egy fiatal brazil pár azt a kóbor kutyát, amely besettenkedett az esküvőjükre, majd békésen elaludt a menyasszony fátylán, mialatt az ara és vőlegénye felolvasta házassági fogadalmát.
Szabó Zsófi kisfia már a születése előtt megkapta első ajándékát Van egy olyan sejtésünk, hogy Szabó Zsófi az a fajta anyuka lesz, aki elhalmozza ajándékokkal a gyermekét - legalábbis erre utal, hogy ugyan a csöppség még meg sem született, de máris megvan az első ajándék, amit kap majd anyutól: egy hintaló. Zsófi mindezt Insta-oldalán közölte követőivel, méghozzá annak kapcsán, hogy egy babamárka nagykövete lett.
Az orrszőr lesz az új szexi? Lehet, hogy a műszempilla műorrszőrként való használata lesz az új dili a menő csajszik körében.
Könyvek Nem az AZ a legmeglepőbb.