Csak a szigorítás állítja meg a migrációt

Az embercsempészek elleni művelet, az EUNAVFOR Med parancsnoka szerint 20 százalékkal csökkent a Líbiából Európa felé tartó migránsok számaránya 2017-ben.

2017. október 6. 12:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Köllő Babett: Nekem elég a 200 ezres táska is A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben msorának szereplője, operettszínésznőként dolgozik, igazi karrierista típus, mindene a színpad. Olyannyira, hogy még takarítani és vasalni sincs ideje.
Átverték Gálvölgyi lányát Újra hallat magáról Molnár Szilárd, aki néhány éve színészek tucatjait verte át. Most Gálvölgyiékkel is összeakadt a bajsza.
Napi horoszkóp - október 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Született szobalányok - ORSZÁGOS TV PREMIER - kedd este Ajánló -  Született szobalányok: kedd esténként a TV2-n!
Akik nem esznek főtt ételt A vegetáriánus étrend alapjait mindenki ismeri: akik e szerint az életmód szerint élnek, nem esznek húst. ...
Külföldi sajtó Magyarországról - Financial Times A Financial Times című brit üzleti napilap a közép- és kelet-európai régió "ígéretes gazdasági kilátásaival", valamint a térség országainak politikai problémáival foglalkozott.

Top hírek:
28 migránst fogtak a románmagyar határ közelében A menekülteket a NagycsanádKiszombor határátkelőhely körzetében állították meg.
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Az ország felére figyelmeztetést adtak ki a tartós köd miatt - Reggeli hírexpressz Kezdje a napot a Hirado.hu híreivel!
KDNP-s javaslatok a kívánt gyermekek megszületése érdekében A Kereszténydemokrata Néppárt szerint az óvodák, bölcsődék további fejlesztése, a családi otthonteremtési kedvezmény bővítése és a távmunka lehetőségének fokozott biztosítása egyaránt hozzájárulhatna a kívánt gyermekek megszületéséhez a következő időszakban.