Megkezdődött Merkel vesszőfutása

A berlini stratégák most jöttek rá arra, hogy még a saját országukat sem ismerik. Márpedig Berlin számára nemcsak belföldön értek be a pofonok, a vesszőfutás a külpolitikai fronton még csak most kezdődik. Bécs és Prága két héten belül beviszi ütéseit.

2017. október 6. 12:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Prága tulajdonában maradt Alfons Mucha monumentális festményciklusa, a Szláv eposz Prága a jogos tulajdonosa Alfons Mucha Szláv eposz című festményciklusának, nem a Mucha család - döntött csütörtökön a prágai városi bíróság. A Szláv eposz tulajdonjogát John Mucha, Alfons Muchának, a...

Friss hírek
Marton Lászlót újabb két nő vádolja zaklatással Egyikük 2 éve történt esetről beszélt a Hírtv-ben. másikuk elég hasonló, de 30 évvel ezelőttiről.
OTP SZÉP kártya: Ne hagyja kimerülni munkatársait! Az OTP Bank online kampánnyal hívja fel munkáltató partnerei figyelmét a SZÉP kártyák cseréjére. A kártyákon lévő összeg a lejáratot követően is rendelkezésre áll, a cserekártya aktiválásáig azonban a régi kártyákkal nem tudnak a munkavállalók fizetni. Az új kártyák megrendelése a munkáltatók feladata.
Hiába vártuk, nem foglalkozott Magyarországgal a Moody’s Titkon talán reménykedhettünk abban, hogy a stabil kilátást pozitívra javítják, de a Moody's nem vizsgálta felül a magyar osztályzatot pénteken. Így a cég majdnem egy éve nem adott ki friss véleményt...
Örömmel vonulnak hétvégére Amerikában Kifejezetten jó napot zártak pénteken az amerikai részvényindexek, bár már kicsit unalmas újabb és újabb történelmi csúcsokról beszélni. A Boeing lett a nyertes 2017.10.20 22:06A Dow-komponensek sem...
A városok kezében a kulcs az éhezés és az élelmiszerpazarlás felszámolásához A városoknak kulcsszerepük van a gyökeres változásban, ami az éhezés, táplálkozási problémák és az élelmiszerpazarlás felszámolásához szükséges, mondta José Graziano da Silva. Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) főigazgatója a spanyolországi Valenciában beszélt, ahol több mint 150 város köztük Budapest képviselője gyűlt össze.
NFM: Nem egy hónap alatt készült el a volt helyettes államtitkár tízmilliós könyve Boros Anitának a szerződés szerint 28 napja volt a munkára, de a tárca szerint azt jóval korábban elkezdte már.

Nem tudják a balliberális pártok, merre van az arra - Hetilapszemle A Heti Válaszban az olvasható, hogy az idei már eddig is a baloldal fekete éve volt, de Berlin után Bécs és Prága is a vereség helyszíne lehet. A HVG szerint az egészségbiztosító árversenyre kényszerí...
Betonakadályokkal védekezik Prága a gázolásos támadások ellen Prágában intézkedéseket tesznek a gázolásos terrorista támadások megakadályozására.

Top hírek:
Már a Wall Street-i veteránok is a bitcoinra esküsznek A profi befektetők között is nagy a megosztottság, ha a kriptodevizákról van szó, egyesek szerint a jövő pénze, míg mások szerint az egész egy hatalmas lufi, amely bármelyik pillanatban kipukkadhat....
Délután döntenek Magyarország sorsáról - nagyon küzd a forint Jó hangulatban indult a kereskedés Nyugat-Európában, Budapestet azonban lázban tartja az egyik hitelminősítő, délután érkezik ugyanis hír a Moodys-tól, hogy hogyan látják a magyar államadósság helyzetét. Brüsszelben javában zajlik a csúcstalálkozó, berúgta a motort a gyorsjelentési szezon is, ma az autópiac fogja húzni a tőzsdét.
Nagy harc jön a bankpiacon: most kiderül, ki a legjobb Tizenkettedik alkalommal szállnak versenybe a hazai pénzintézetek a legjobbnak járó címért.
Dupla annyi almát etetne meg velünk a kormány, mint eddig Aggódnak a csökkenő almafogyasztás miatt, ezért is indult kampány.
Egy fillért sem bukunk? Nem túl meggyőző ígéretet tettek a britek Lehet bármit is elhinni nekik jelen helyzetben?
Warren Buffett önképző est Kemény fába vágjuk a fejszénket, mert a legtöbben a mit és hogyan csináljak kérdéskörre fókuszálnak, de mi most nem ezt tesszük! Sokakat érdekel, hogy milyen szokásai vannak egy milliárdosnak, mit...