Bizonyítatlan állítások miatt figyelmeztetett a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott a HOLLANDIMPEX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., valamint az AMERICAN LEISURE INTERNATIONAL Kft., mert mindkét vállalkozás fiatalító és ránctalanító hatással reklámozta a Collatan és a Twist szoláriumcsöveket, de nem tudták igazolni ilyen tartalmú állításaikat.

2017. október 6. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hivatalosan is egyesült a Viasat és az AXN Az október 12-i Cégközlönyben megjelentek alapján hivatalosan is egyesült a Viasat Hungá ria Szolgáltató Zrt. és az AXN Magyarország Szolgáltató Kft.

Friss hírek
Itt a magyar termékek diadala: milliárdokat hagyunk ott a piacokon Hódítanak a magyar termékek....
Ilyen időre számíthatunk Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Csak idő kérdése, mikor tör ki a bitcoinláz Magyarországon Bár még kevesen vannak azok, akiknek már van bitcoinja és/vagy más kriptopénze, a többség azt tervezi, hogy beszáll a kriptopénzek világába - derült ki a Portfolio kedden megrendezett Öngondoskodás...
Egészen katasztrofális idő lesz hétfőn Nem csak hogy jelentős mennyiségű eső szakad a nyakunkba hétfőn, még viharos szél is lesz.
Lerántják a leplet: végre kiderül, ki ölte meg valójában Kennedy-t? Több ezer akta titkosítását oldják fel az Egyesült Államokban - ha Trump is úgy akarja, a JFK-gyilkosság is köztük lesz.
Leesik az állad: ennyit pénzt kaszált a legendás focista, Détári Lajos Egykor a világ legdrágább játékosának számított....

Végrehajtási tilalom feltételezett megsértése miatt indult versenyfelügyeleti eljárás A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a BLT Group Zrt.-vel szemben az összefonódás idő előtti végrehajtásának gyanúja miatt.
Eljárás Mészárosék balatoni ügylete miatt Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a Balatontouristot megszerző BLT Group Zrt.-vel szemben az összefonódás idő előtti végrehajtásának gyanúja miatt.

Top hírek:
Úgy tűnik, mást tesz és mást mond a kormány a vendégmunkások ügyében Letagadná a őket a menekültellenes kampány miatt?
Jó irányba mozdultak a befektetők Miközben szeptemberben újra hatezer milliárd forint fölé emelkedett a befektetési alapokban elhelyezett vagyon, jelentősen megváltozott a megtakarítók által kedvelt befektetési alap kategóriák sorrendje. A favorit egyértelműen a vegyes alapok, miközben a pénzpiaci és kötvényalapok vagyona egyre zsugorodik tájékoztatott a K&H.
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Érettségizik a gyerek? Kiszámoltuk, mennyibe kerül ez a családnak Több százezer forintba is kerülhet a középiskola utolsó éve annak, aki magántanárhoz járna, nyelvvizsgára készül, közben pedig a szalagavatót és az érettségi bankettet sem szeretné kihagyni.
Szépen menetelnek felfelé az amerikai indexek Menetelnek az újabb csúcsok felé a vezető amerikai részvényindexek, mindhárom mutató érezhető pluszban van feléhez közeledve. A Dow esetében a pénzügyi szektort érdemes kiemelni, mely a GE és a...
50 milliót oszt szét filmekre Balog minisztériuma A pályázók akár 4 millió forintot is kaphatnak a művészi értékkel bíró rövidfilmek elkészítésére.