A divathónap 5 legemlékezetesebb bemutatója

A divathetek mindig bővelkednek izgalmas pillanatokban.

2017. október 6. 12:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Bajor Gizit a saját férje ölte meg - Házasságuk tragédiába torkollott Bajor Gizi és férje halálának körülményeit a mai napig nem sikerült megnyugtatóan tisztázni.
Nap képe - Sminkasztal
Bosszú vagy szerelem - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 16.50 Ajánló - Bosszú vagy szerelem: országos tv premier hétköznap délutánonként 16.50-től a TV2-n!
Varga Iza két gyerek életét mentette meg Az újraélesztés világnapján írta ki a Facebook-oldalára a Barátok közt sorozat Nórája, hogy mentett már életet, ami leírhatatlanul jó érzés. Nem is egyszer, kétszer sikerült életet mentenem meséli Iza. Mindkét alkalommal gyermek nyelt félre egy falatot, ezért a Heimlich-fogást alkalmaztam. Nem féltem, pontosan tudtam, mit csinálok.
Vért ad a HÉV-vezető a lánynak, akit elütött Hosszú ideig küzdöttek az orvosok Virág életéért, akit csütörtök reggel elütött a HÉV Kistarcsán, a zsófialigeti megállóban. Az első hírek szerint sikerült megmenteni a lábát, de sok vérre volt-van szüksége. Testvére és a közeli barátok a Facebookon kérték, hogy aki tud, segítsen, adjon vért Virágnak.
Köllő Babett: Nekem elég a 200 ezres táska is A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben msorának szereplője, operettszínésznőként dolgozik, igazi karrierista típus, mindene a színpad. Olyannyira, hogy még takarítani és vasalni sincs ideje.

Top hírek:
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
A legfinomabb bolognai spagetti olasz recept szerint - A szósz ettől lesz igazán finom Ne kész bolti szószból készítsd a bolognai spagettit, a házi sokkal finomabb!
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
A sors útjai - 82. rész Fernanda a börtönkórus előadása után rosszul lesz és elájul. Az orvos egy váratlan hírt közöl vele a vizsgálatok után. Carlos még az államokban van Marissaval aki már két hónapja kómában van. Pedro megtalálta Fernando urat és egyből elújságolta Amelianak.
Súlyos betegség is lehet, amit őszi fáradtságnak nézel: így derítsd ki, melyikről van szó A betegségek egyszerre is jelentkezhetnek, egy vitamin hiánya pedig komoly rizikó lehet.