Gwen Stefani már a karácsonyra készül, és mi is átérezzük a hangulatot

Hallgasd meg nálunk először az új albumot!

2017. október 6. 11:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Most jött rá a NASA, hogy egy természeti jelenség szennyezi leginkább a levegőt Az El Nino miatt nőtt rekordmagasra a levegő szén-dioxid-tartalma.
Részben elismerte bűnösségét az újságírónőt torkon szúró támadó Részben elismerte bűnösségét kedden egy moszkvai bíróságon Borisz Gric orosz-izraeli állampolgár, aki egy nappal korábban az Eho Moszkvi rádió szerkesztőségében megkéselte Tatyjana Felgengauer műsorvezetőt - írja az MTI. A férfi ellen emberölési kísérlet miatt vádat emeltek, a törvényszék elrendelte letartóztatását.
Merénylet készül a szultána ellen? - szombat 15.50 Bayezid az anyja ellen fordul, Gülbahar azonban nem nyugszik: vajon a szultán vagy a szultána a célpontja? Kiderül szombaton délután A szultána legfrissebb epizódjából 15.50-től a TV2-n!
Oroszlán Szonja is posztolt a Marton László-ügyről Felhördültek a kommentelők Oroszlán Szonja kapott hideget-meleget azért, amit Marton Lászlóról és a zaklatásokról írt.
Fésűs Nellynek csótányokkal kell aludnia? Ázsia Expressz - November 7-től a TV2-n! Extrém helyzetek, drámai pillanatok, nehéz döntések és embert próbáló küzdelem. Ez az Ázsia Expressz - november 7-től keddtől szombatig 19.00-kor a TV2-n!
Óriási Photoshop-baki a Netflix új plakátján Nemrég mutatták be a Netflix új horror filmjét, a The Babysittert, aminek plakátján kicsit túl sokat dolgoztak a photoshoppal.

Top hírek:
Csillagharcos ikrek lepték el a Ninja Warrior akadálypályáját Szappanos Zoli és Szappanos Norbi együtt készültek fel a megmérettetésre. Még egy otthoni akadálypályát is felállítottak. Nem titkolt céljuk, hogy mindenkit ˝lemossanak a pályáról˝. Vajon sikerrel járnak?
Szülinapjára kapott kaparós sorsjeggyel nyert milliókat Egy minnesotai nőnek születésnapi bulit szerveztek a barátai titokban - írja az UPI. A nő többek közt kapott kaparós sorsjegyet is szeptember 30-án. A 60 éves hölgynek az ötven közeli barátja és családtagja vett részt az ünnepen. A nő nem a bulin kezdte el kaparni a szelvényt, hanem később és saját bevallása szerint nem hitte el, amit lát.
Sokkal több arcot ismersz, mint hinnéd: meglepően reagál rájuk az agy A tudatos és a tudattalan felismerés is hasonló reakciót vált ki az agysejtekből.
Friss hírek jöttek az új iPhone-ról, aminek nem fogsz örülni Erre senki nem számított.
9 évig szenvedett a nő, senki nem tudta miért Tamara McCorkindale még csak 20 éves volt, de már 9 éve hasi fájdalmai voltak, amelynek okát nem tudták megállapítani az orvosok - írja a The Sun magazin. Számos fájdalomcsillapítót szedett, és miután hazaért a munkából midig kimerült volt. A nőt Lancashire-i otthonában holtan találták a rendőrök, miután szülei jelezték a hatóságoknak, hiába keresik, nem tudnak kapcsolatba lépni vele.
Bombera Krisztina megmutatta 11 éves lányát - Nóri kiköpött anyja Fotókon a műsorvezetők és lányaik.