A Vernee is Mixel

Mondjuk, Vernee Mix 1-re nem emlékszünk, de a Mix 2 hamarosan érkezik. A Verneetől ugyanakkor kicsit több egyediséget vártunk volna.

2017. október 6. 12:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Színesbe öltözött a Raidmax Cobra vízhűtés A 120 és 240 mm-es változatban kapható Cobra RGB család saját távirányítóval is rendelkezik.
A kijelzőbe haraphat a Galaxyk ujjlenyomat-olvasója Egy formatervezési minta szerint az előlapra szánhatja a következő csúcskészülékek ujjlenyomat-olvasóját a Samsung csak nem úgy, ahogy arra eddig gondoltunk.
Társkereső oldal indult az egyenruhások kedvelőinek Tűzoltók és katonák ide jöjjenek!
Attack on Titan 2 - megvan a (majdnem) pontos megjelenési dátum A folytatás már nem fog ideérni idén, de azért olyan nagyon sokat nem kell várnunk rá.
Nagyon olcsó 31,5 collos monitort hozott ki az AOC A Q3279VWF 299 eurós ajánlott fogyasztói áron jelenik meg, ezért egy 80 cm képátlójú, QHD-felbontású (2560 x 1440 képpont) óriást ígérnek.
Battlefield 1 - részletek a Turning Tides DLC-ről A DICE emeli a tétet a Battlefield 1 Turning Tides kiegészítőjével: a játékosoknak földön, vízen, és levegőben küzdenek majd a dominanciáért a Gallipoli-félszigetért vívott csatában. Kapunk új léghajót és megjelennek a rombolók is.

Akciós a hatalmas akkuval gyártott okostelefon Most megfelelően választva webshopot, padlóra vitt áron, úgy 33 ezer Ft körül hazavihetjük a világ egyik legnagyobb akkumulátorával szerelt mobilt, a Vernee Thor Plust.

Top hírek:
Új lehetőségek a Gmail-fiók védelmére A Google fokozott biztonsági programját elsősorban a hackertámadásoknak leginkább kitett politikusoknak és közszereplőknek szánja.
Kipróbáltuk: Windows 10 Fall Creators Update Szárnyait bontogató Mixed Reality, jobb tolltámogatás és Phone Linking a frissített Windowsban.
Ütős kalandsorozat érkezik az HBO-ra - itt a Templomosok előzetese Decemberben indul itthon a Templomosok.
Oreót kapott az Sony Xperia XZ Premium Az előző csúcsmodell is megkapja a 3D szkennert, és néhány egyéb változást is észrevehetnek a tulajdonosok a főverzió ugrásán kívül.
The Evil Within 2 - belső nézetben még ijesztőbb Egy érdekes easter eggnek köszönhetően megtapasztalhatjuk, hogy mennyivel félelmetesebb egy horror játék first-person nézetben, mint a klasszikus kamerakövetéssel. Így van ez a The Evil Within 2-nél is.
"A vívást csináltam komolyabban, versenyszerűen" - IceBlueBird interjú Természetesen a Chio Mozdulj Gamer szeptemberi nagykövetével is készítettünk egy interjút. IceBlueBird a vívásról és a falmászásról is mesélt nekünk, nem hétköznapi választás egyik sem.