Erdei Zsolt csiszolatlan gyémántokat talált Székelyföldön

Határon túlról érkezhet a magyar ökölvívás új generációja.

2017. október 6. 13:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rekordkrumplitermést takarítottak be Székelyföldön A rendszerváltás óta most termett a legtöbb pityóka.

Friss hírek
Szelet vetnek az országra kedden A nap ugyan kisüt majd, de ez senkit ne csábítson felelőtlen napozásra, mert max 15 fok várható.
Élőben közvetítik, ahogy a Csendes-óceán fenekén épp nem történik semmi Semmi különös, de milyen semmi!
Szuperhősugrással mentett a röplabdás lány Az amerikai középiskolás vetődése taníthatatlan.
Rekordáron árvereztek el egy, a Titanic fedélzetén írt levelet Rekordáron kelt el egy hétvégi angliai árverésen egy, az elsüllyedt Titanic fedélzetén az utolsók között keletkezett kézírásos levél.
Kisüt a nap, feltámad a szél Hajnalban 4-9, délután 10-15 fokot mérhetünk.
Nemzeti forradalomnak tartja a miniszterelnök 1956-ot - a nap hírei Az ellenzéki pártok Orbán Viktorhoz hasonlóan a jövő évi választásokról beszéltek 56-os megemlékezésükön. A határokon túl is megemlékeztek a forradalom kitörésének 61. évfordulójáról.

Vasárnaptól ismét Székelyföldön dolgoznak a Gyermekmentő Szolgálat orvosai Vasárnaptól jövő péntekig ismét székelyföldi településeken végeznek szűrővizsgálatokat, vizsgálatokat és gyógykezeléseket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) önkéntes orvosai közölte pénteken...
Télies hidegre ébredtek Székelyföldön Télies hidegre ébredtek péntek reggel Székelyföldön. Csíkszeredában mínusz 6,2 fokot mértek hajnalban

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Elfogták a Borsod megyei gázolót Furgonnal ütött el egy gyalogost szombat reggel.
Napi horoszkóp - október 23 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Hamilton győzött, a Merci bajnok Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.
A Real is hozta a kötelezőt, simán verte az Eibart Asensio volt a hős, Marcelo a padról beszállva szerzett gólt.