Skyrim: Special Edition - megnyitott a Creation Club

A múlt heti bétatesztelést követően a The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition mindhárom változatában elérhetővé vált a Creation Club. Érdemes benézni, elvégre az új túlélőmódot ingyen lehet tölteni a következő pár napban!

2017. október 6. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Év végén érkezik a BMW X5 Special Edition A Sports Activity Vehicle kategória és a Sports Activity Coupe szegmens éllovasainak sportautósan magabiztos kiállását és minden szituációban kimagasló vezetési élményét idén decembertől két csúcsminő...
Túlélőmóddal bővül a Skyrim Hamarosan a Skyrim - Special Edition is megkapja a Creation Club-támogatást, aminek a nyitókínálatában egy túlélőmód is helyet kapott. Az újdonságot a PC-sek már bétatesztelhetik is.
The Elder Scrolls V: Skyrim - videón a kooperatív módot hozó mod A beszédes nevű Skyrim Together nevű mod fejlesztői mutatják meg, milyen a közös játék a legújabb változat használatával.

The Elder Scrolls V: Skyrim - bakeliten lesz a legjobb a soundtrack A Bethesda legendás akció-szerepjátékának zenei albuma nem is kaphatna stílusosabb megjelenést a SPACELAB9 limitált kiadású, bakelit-gyűjteményénél. Azonnal akarjuk.
The Elder Scrolls V: Skyrim - retro témájú dobozkép készül a switches megjelenésre Hamarosan befut a Skyrim Switch verziója, ami az első The Elder Scrolls játék lesz bármilyen Nintendo platformon. Ennek örömére a srácok csináltak egy retro dobozképet hozzá.
The Elder Scrolls V: Skyrim - batbarlangot is kínál a Batman mod A DC igazságosztója megérkezett a Bethesda játékába is, méghozzá egy meglepően részletes mod formájában.