Vajon most sikerül megszorongatni az adóelkerülés pofátlansági bajnokait?

Ez a tét Franciaországban, ahol Macronék elképzelése szerint a hatóságok a jövőben nem a hivatalos adóbevallásra, hanem a szemmel is látható, sokakat irritáló gazdagságra, a külső jelekre figyelnének. Van ebben egy jó adag populizmus is, az eredmény pedig kétséges.

2017. október 6. 13:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Franciaország 15 millió euróval támogatja Szíria felszabadított részeit Csak azok a területek kapnak, amelyeket az amerikaiak által vezetett koalíció ellenőriz.
Vége a Photoshopnak Franciaországban kötelező lesz feltüntetni a divatképeken, ha a rajtuk szereplő modell testét utólag manipulálták - írta a Magyar Nemzet.
Szélsőjobbosok készültek terrorcselekményekre Franciaországban Politikusokat és mecseteket akartak megtámadni.
Drámai helyzet Dél-Franciaországban
Újabb látogatócsúcs a Frankfurti Könyvvásáron Az idei seregszemle díszvendége Franciaország volt.
Embercsempész bandát lepleztek le Franciaországban és Németországban Utazási irodát üzemeltettek Indiában az illegális, uniós határátlépések megszervezésére.

Egy kis ésszel lenyomhatják a belvárosi kisboltok a plázákat Franciaországban már régi probléma, hogy a városközpontokban egyre kevesebb pékség, fodrász, optikus, zöldséges, vagyis a közvetlen közelben lakók igényeit kielégítő bolt vagy szolgáltatás működik. F...
A palaolajkitermelő cégek hiába kérnek hitelt a BNP Paribastól A megújuló energiák melletti elköteleződés jegyében a BNP Paribas, Franciaország legnagyobb tőzsdén jegyzett bankcsoportja szerdán bejelentette, hogy nem nyújt többé új hitelt palaolaj vagy homokolaj ...
Sztrájkolnak a közalkalmazottak Franciaországban és Belgiumban Franciaországban és Belgiumban is sztrájkolnak a közalkalmazottak a megszorítások miatt.
Franciaország elsőként mondott nemet a katalán függetlenségre Ha Katalónia kedden egyoldalúan kikiáltja elszakadását Spanyolországtól, Franciaország nem fogja azt elismerni - jelentette be Nathalie Loiseau, Franciaország Európa-ügyi minisztere.
Franciaországban már annyira tombol az antiszemitizmus, hogy a zsidó gyermekek sem lehetnek biztonságban Franciaországra - főleg, mióta Emmanuel Macron az elnök - a hazai és a nemzetközi liberális véleményvezérek a multikulturalizmus mintaországaként tekintenek. Csak közben megfeledkeznek arról, hogy a n...
A nyugati kereszténység mint "veszélyeztetett faj" Samuel Pruvot, a Kongresszusi Misszió (Congrés Mission) társszervezője szerint a nyugati kereszténység is a "veszélyeztetett fajok" listájára került. Pruvot szombaton Párizsban, a misszió fővá...