Készülj: több számla jön októbertől, mint eddig

Ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy többet is kell fizetni a gázért.

2017. október 6. 13:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Tovább bővülnek a lehetőségek: új fogyasztóbarát lakáshitel a piacon Érdemes átgondoltan választani....
Matolcsyék megbírságolták az állami fejlesztési bankot A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elsősorban a hitelkockázatokra és a tőkemegfelelésre vonatkozó szabályok megsértése, illetve a vállalatirányítás hiányosságai miatt 12 millió 800 ezer forint felügyeleti bírságra büntette az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-t.
Éves csúcsot döntött az OTP Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók szerdán.
Adótanácsadók: Ebben a formában nem elég a szocho-csökkentés Több lépcsős, és kisebb a vártnál.
Még több autót tiltanának ki a fővárosból szmogriadó idején Tovább korlátoznák a szmogriadó idején használható gépjárművek körét a fővárosban - derül ki a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott, a szmogrendelet módosítását is célzó javaslatból. A...
Kockázatos lehet a prémium az Apple-nek Szeptemberben fontos bejelentések érkeztek az Apple háza tájáról, így ismét a befektetők figyelmének a középpontjába került. Az új termékek kapcsán azt látni, hogy a cég a prémium irányba indult el, ez pedig kockázatokat hordozhat.

Top hírek:
Megugrott a pesti utasszám egy városba nem, nem Londonba Tizenhárom millió fölé várja az éves utasforgalmat a Budapest Airport a tavalyi 12,5 milliós forgalom után mondta Kam Jandu, a repteret üzemeltető cég kereskedelmi igazgatója. Az utasszám a berlini járatokon nőtt leginkább.
Ki a felelős az épületről lehulló tárgyakért? Az épület egyes részeinek lehullásával, az épület hiányosságai révén másnak okozott kárért az épület tulajdonosa felel.
Menetrend szerint halad az EESZT bevezetése Mától számított egy hete van több ezer hazai közfinanszírozásból működő egészségügyi szereplő számára, hogy csatlakozzon és megkezdje adatszolgáltatási kötelezettségét az EESZT rendszerében.
Új utakon jár az IBM Az elemzők által vártnál jobb harmadik negyedéves bevételadatot közölt az IBM a felhőalapú és analitikai szolgáltatások, valamint a mesterséges intelligenciát felhasználó üzletágak növekedésének köszönhetően.
Olyan szigor lesz Magyarországon, amilyen a briteknél és a németeknél sem A 28 EU-tagállam több mint fele még nem építette be saját jogrendjébe a januárban életbe lépő MiFID 2-es európai irányelvet, miközben Magyarország azok között van, akik kipipálhatják ezt a feladatot....
Remek horrorfilmekkel ijesztget a Mars Gyenge idegzetűek, csak óvatosan!