Agony - csak jövőre érkezik a Unreal Engine 4-es horror

A Madmind Studio végre leleplezte a megjelenési dátumot, de sajnos idén már nem fogunk játszani az alkotásukkal.

2017. október 6. 13:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Reméljük, sok ideje lesz a Half-Life 2-t Unreal 4-re átültető moddernek Egy rajongó gyakorlásképpen elkészítette az Unreal Engine 4-gyel a Half-Life 2 néhány elemét és ha alkalma nyílik rá, egy teljes rajongói felújítással is szívesen megpróbálkozna.

Friss hírek
190 órányi speedrun vár ránk a 2018-as Awesome Games Done Quick alatt A szervezők bejelentették, milyen játékok speedrunjait láthatjuk a 2018 első heteiben a következő Awesome Games Done Quick alatt. A cél persze ismét a jótékonykodás.
A Nintendo nem csak családi játékokat akar látni a Switchen Úgy tűnik, hogy a japán cég nem minden esetben ragaszkodik a jól bevált recepthez, és szívesen változtat néhány dolgon.
Szexuális zaklatással vádolja egykori felettesét a Naughty Dog volt művésze A Naughty Dog szerint ugyan David Ballard soha nem panaszkodott náluk, a művész most azt állítja, néhány éve egyik felettese zaklatta, míg a stúdióban dolgozott, később pedig megpróbálták megvásárolni a hallgatását.
Jövőre jön a Call of Duty: Black Ops 4? Nagyon úgy tűnik, hogy a világháborús kikacsintás után a Black Ops vonal tér vissza jövőre a Call of Duty sorozatban.
Közös VR-sorozattal rukkol elő a Discovery és a Google - itt az előzetes A Discovery Communications és a Google bejelentette együttműködését.
Jövő év elején érkezhet az egyik rajongói Half-Life epizód Mikor nemrég megismertük a Half-Life sztorijának lezárását, több csapat is elkezdett dolgozni a saját rajongói változatán, ezek közül az egyik 2018 első hónapjaiban jelenhet meg.

Hatashiai - itt a Bushido Blade szellemi örököse Unreal Engine 4 alatt A PlayStation 1-es éra egyik legérdekesebb verekedős játékának ötletei most egy modern alkotásban kelnek újra életre. Persze előbb közösségi kalapozás jön.

Top hírek:
Így nézne ki He-Man egy Unreal Engine 4-es játékban Egy lelkes rajongó egészen lenyűgöző munkát végzett a klasszikus hős lemodellezésével. Nem is lenne rossz egy ilyen játék.
A Nintendo nem csak családi játékokat akar látni a Switchen Úgy tűnik, hogy a japán cég nem minden esetben ragaszkodik a jól bevált recepthez, és szívesen változtat néhány dolgon.
150 ezer dollárért akartak eladni egy használt Tesla Model 3-at Pedig csak 35 ezer dollárba kerülne újonnan.
A pornóipar megint megmutatja, hogy mit hoz a jövő internete Az ágazat egyik óriása gépi látás segítségével, automatikusan címkézi fel a videókban megjelenő embereket és jeleneteket.
A kutatás-fejlesztésben erősít az Alibaba A kínai kereskedelmi óriás a közeljövőben nagyon komoly összegeket fektet be a területen.
Nagy siker az Idétlen időkig horrorváltozata Elég nagy az érdeklődés a Happy Death Day iránt.