A világ legundorítóbb kávéját készítik Tajvanon

Kinek van gusztusa arra, hogy ezt megigya?

2017. október 6. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tajvanon is megbírságolták a Qualcommot Egyre nehezebb helyzetbe kerülhet a gyártó, amely ezúttal az ázsiai szigetországban kapott büntetést.
Tajvan is elmeszelte a Qualcommot Versenyellenes gyakorlata miatt egy újabb, 774 millió dolláros büntetést kapott a cég.

Friss hírek
Az 50 milliós játszma 9. adás 1. rész  Zsuzsi és Tünde 9 millió forinttal indultak neki a pénteki adásnak. Remekül meneteltek, és a játék során többek közt az is kiderült, milyen vicces helyzetbe került Zsuzsi a vezetői engedélye elkészítésekor.
Súlyos tízmilliókat fizettek egy kis sörért Az 50 milliós játszmában Atinak és Istinek több mint 30 millió forintba került az egyik kérdés a játékban. Ha kíváncsi vagy, mi okozott ekkora fejtörést, nézd meg a videót!
Majka balettozott, a stúdióban óriási volt az ováció  Az 50 milliós játszmában Ati és Isti - akik mindketten balett-művészek - bemutattak néhány egyszerű mozdulatot. A műsorvezető is kötélnek állt, és kipróbálta, milyen lehet a táncnak ezen formája hatalmas tapsvihart kapott a közönségtől!
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 14. adás galéria Nézd meg galériánkat, és idézd fel a 14. adás legjobb pillanatait!
Dobó Ági és Beni Ismerd meg a tündéri Benit!
Marton Adrienn fiai, Noel és Maxim Noel és Maxim imádnak focizni, de azt tudod, melyik a kedvenc énekesük? Összeállításunkból ez is kiderül!

Épül a világ első 3 nm-es chipgyára A TSMC Tajvanon építi meg a világ első 3 nm-es félvezető-gyárát.
Robot idegenvezetőt alkalmaznak egy 18. században épült tajvani templomban Új munkatársa van szombattól Tajvan egyik legősibb templomának, a csusani Ce Nan templomnak, a Pepper nevű humanoid robotnak egyik fő feladata, hogy segítsen a templom arculatának modernizálásában, a ...
Robot segíti a több száz éves tajvani templom munkáját Új munkatársa van szombattól Tajvan egyik legősibb templomának, a csusani Ce Nan templomnak, a Pepper nevű humanoid robotnak egyik fő feladata, hogy segítsen a templom arculatának modernizálásában, a ...

Top hírek:
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
A sors útjai - 82. rész Fernanda a börtönkórus előadása után rosszul lesz és elájul. Az orvos egy váratlan hírt közöl vele a vizsgálatok után. Carlos még az államokban van Marissaval aki már két hónapja kómában van. Pedro megtalálta Fernando urat és egyből elújságolta Amelianak.
A legfinomabb bolognai spagetti olasz recept szerint - A szósz ettől lesz igazán finom Ne kész bolti szószból készítsd a bolognai spagettit, a házi sokkal finomabb!
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
Börtönből Facebookozik a magyar fegyvernepper Döbbenetes Képekkel és videókkal mutatja be egy rab, hogy milyen körülmények uralkodnak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. B. Sándor október 15-én egy nyilvános profillal regisztrált a Facebookon, amelyen rövid időn belül számos bejegyzéssel jelentkezett. A 83 feltöltött fotó között válogatva a félmeztelenül és rabruhában pózolók mellett betekintést nyerhetünk a férfi zárkájába, de egy földön heverő patkányra is rácsodálkozhatunk.