Furcsa eredményeket hoz a Forza Motorsport 7

Utánajártunk, hogy mi okozza a Vega architketúra szárnyalását, és az első processzormag magas terhelésére is van válasz.

2017. október 6. 13:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Forza Motorsport 7 teszt Úgy tűnik, a Horizon-mellékág az anyasorozat fejére nőtt. A Turn 10 úgy látta, ideje kicsit kötetlenebb, még emészthetőbb irányba terelni a Forza Motorsport új részét, ami azonban ennek megfelelően má...
A leggyorsabb szupersportkocsik a legszebb pályákkal Kipróbáltuk a Forza Motorsport 7-et.
Futtatható a Forza Motorsport 7 a friss Intel driverrel A 15.47.02.4815-ös verziójú meghajtó frissített Vulkan és DirectX 12 implementációt is kínál.
Assassin's Creed: Origins - itt is lesz ládanyitogatás Nagyon úgy néz ki, hogy ideje lesz hozzászoknunk a ládanyitogatásokhoz, a Destiny 2, a Forza Motorsport 7, a Middle-earth: Shadow of War és a Battlefront II után ugyanis az Assassin's Creed új epizódj...
Forza Motorsport 7 teszt - eső után naplemente Eszméletlen mennyiségű autóval, változó időjárással, öltöztethető sofőrökkel jött a Forza Motorsport sorozat következő része, de azért nem vagyunk maradéktalanul elégedettek.
Forza Motorsport 7 - kárpótolják a VIP Pass tulajdonosait A Turn 10 csapata meghajlott a nép haragja előtt, alapos változások jönnek a VIP tagságot illetően.

Forza Motorsport 7 - gyökeresen megváltozott a VIP Pass, legyetek óvatosak! Míg a VIP-tagok korábban kétszer olyan gyorsan tudtak pénzt szerezni, mint a tagsággal nem rendelkezők, most más jutalom jár nekik. Ennek nem mindenki örül.
A heti játékmegjelenések és filmpremierek Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!
Megjelent a Forza Motorsport 7 Ultimate Edition A mai naptól játszható az autós versenyjáték drágább kiadása, amely mellé az első tesztek is megérkeztek.
Totális háborúhoz való az új Radeon Software A 17.9.3-es eszközillesztő a Total War: WARHAMMER II mellett a Forza Motorsport 7-hez is biztosít megfelelő profilt.
Forza Motorsport 7 - komoly gondok az előtöltéssel A Microsoft Store-on keresztül már most előtölthető a Forza Motorsport következő felvonása. Az októberi rajtra való felkészülés viszont nem zökkenőmentes, a letöltés folyamata ugyanis több vásárlónál ...
Forza Motorsport 7 - Halálos iramban-autókkal A Forza Motorsport közelgő hetedik felvonása sem marad mentes a Halálos iramban járgányaitól, így ha az Ultimate vagy Deluxe Edition valamelyikét vásárolod meg, akkor ingyen hozzájuthatsz a legutóbbi ...