Keanu Reeves robotnőt csinál a halott szerelméből

Kísérteties, mennyire emlékeztet ez a sztori a színész saját tragédiájára.

2017. október 6. 13:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Keanu Reeves megint eszeveszett menőn fog gyilkolni John Wick két év múlva tér vissza, hogy trilógiává kerekítse a fejlövéspornót.

Friss hírek
Asia GasztroFesztivál - Főszerepben az egészség! Ingyenes gasztronómiai fesztiválra invitál minden érdeklődőt az AsiaCenter 2017. október 21-én, szombaton! Az egészségtudatos táplálkozás jegyében rendezi meg idei GasztroFesztiválját a XV. kerületi bevásárlóközpont; a résztvevők egészséges ételekből szemezgethetnek, részt vehetnek szűréseken, valamint családi- és sportprogramokon.
Pozitív visszajelzéssel könnyebben célt érhetsz: így működik a motivációs tábla Szobatisztaság, éjszakai alvás vagy egy kicsit jobb magaviselet? Bármelyikre is vágysz, egy motivációs táblával sokkal könnyebben célt érhetsz gyermekednél.
Okostapaszt kaphatnának a cukorbetegek Amerikai kutatók korábban bemutattak egy úgynevezett okostapaszt, amely bőrünkre tapasztva automatikusan fecskendez szervezetünkbe inzulint igény esetén. ...
Ezeket eszi reggelire Jennifer Aniston
Pomelo: a legnagyobb citrus A pomelo nem narancs és nem grépfrút, hanem a kettő keveréke. Méretével tekintélyt követel a citrusfélék között, és a C-vitamin aranybányája. ...
Gundel palacsintatorta

Lesifotó készült Vajna Timiről - Egy világhírű színésszel kapták le Vajna Timi és Keanu Reeves fotóját a Daily Mail hozta le.
Keanu Reeves visszahozza az életbe halott szeretteit Replicas című filmjét viszi a New York-i Comic Conra a színész, aki a való életben is magánéleti tragédiák sorát élte át.

Top hírek:
Három új szexuális zaklatási ügyben indult nyomozás Angliában Egy nő azt állította, hogy háromszor zaklatták - a rendőrség a Weinstein-ügyben indított újabb nyomozást.
Tom Hanks is beszélt a hollywoodi szexragadozóról Azzal nem lehet védekezni, hogy ő a hatvanas-hetvenes években nőtt fel - mondta.
Humánmeteo: meleg kedd jön Csodaszép időnk van, csak a hűvös, ködös reggel okozhat problémát. ...
A legjobb ételek demencia ellen Az évek múlásával egyre nő a demencia kockázata, az esetek többségében ráadásul visszafordíthatatlan a mentális hanyatlás. Fontos tehát a megelőzés, amelyért akár fiatalon is sokat tehetünk - például az étkezésünkkel. ...
Heti horoszkóp - október 16-tól Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!
Húsos palacsintatorta