Szijjártó: Magyarország és Szerbia együttműködése a történelem során soha nem volt olyan jó, mint most

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Szabadkán, a Prosperitati Alapítvány rendezvényén elmondta, hogy Magyarország megerősödésének az egész magyar nemzet a nyertese, hiszen azzal, hogy Magyarország erős országgá vált, és a magyar gazdaság stabil növekedési pályára állt, nemcsak a Magyarországon élő magyarok, hanem a külhoni magyarok is rendkívüli módon meg tudnak erősödni.

2017. október 6. 13:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szerbia nyerte a női röplabda Eb-t A hollandokat verték a döntőben. A törököké lett a bronzérem.
Szijjártó az Al Jazeerának: a politika megerőszakolta az európai értékeket A tévéinterjúban a külügyminiszter egy rossz jelenségnek nevezte a migrációt, elmondta, hogy az EU és Szerbia ki fogja fizetni a kerítést, és szerinte nem kérdés, hogy Magyarországnak az EU-ban a hel...
Zágrábba látogat novemberben a szerb elnök A Szerbia és Horvátország között fennálló kapcsolatról, illetve az azt bonyolító feszültségekről tárgyal novemberben Zágrábban Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök - számolt be róla a szerbia...
Nemzetközi együttműködést kezdeményezett a Közbeszerzési Hatóság A magyar Közbeszerzési Hatóság (KH) kezdeményezésére nemzetközi együttműködési szándéknyilatkoztatot írtak alá a visegrádi négyek (V4), valamint Horvátország, Macedónia és Szerbia társszervezetei.
A szlovénok a bajnokok Szlovénia válogatottja nyolc ponttal legyőzte Szerbia csapatát a férfi kosárlabda Európa-bajnokság isztambuli döntőjében, vasárnap.
Történelmi szlovén siker Szlovénia válogatottja nyolc ponttal legyőzte Szerbia csapatát a férfi kosárlabda Európa-bajnokság isztambuli döntőjében, vasárnap.

Szerbia és Montenegró 2025-re EU-tag lehet A dátum nincs kőbe vésve: Szerbiának többek között Koszovóval is rendeznie kell a viszonyát.
Szlovénia után Szerbia jutott a kosárlabda Európa-bajnokság döntőjébe Az oroszok nagyot küzdöttek, de a szerbek jobbak voltak.
Oroszország és Szerbia is a négy között a kosár Eb-n Pénteken egymás ellen játszanak a fináléba kerülésért.
Szerbia sztárszínészt igazolt Szerb állampolgárságot kapott Ralph Fiennes brit színész - számolt be róla a szerbiai közszolgálati televízió.
Ivkovics: Ez igazi csapatmunka volt Közös sikerként értékelte a szövetségi kapitány, hogy a férfi kosárlabda-válogatott remekül helytállt az olimpiai ezüstérmes Szerbia ellen az Európa-bajnokság isztambuli nyolcaddöntőjében.
Már minden perc ajándék Az Európa-bajnokság előtt álomnak tűnt, de valóság lett: a magyar férfi-kosárlabdaválogatott elutazhatott Isztambulba, ahol nyolcaddöntőt játszhat, az ellenfele Szerbia lesz. Vojvoda Dávid szerint élv...