Ezért nem szabad túlhajszolnod magad

Szívrohamban hunyt el a 31 éves japán újságírónő, aki egy hónap alatt 159 órát dolgozott a munkaidején kívül, és mindössze két napot volt szabadságon.

2017. október 6. 13:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Magyarország és Nagy-Britannia kereskedelmi forgalma - egy ábrán Magyarország és Nagy-Britannia kereskedelmi forgalma; behozatal; kivitel; Milliárd forint
Szíria kevesebb mint 8 százaléka áll az Iszlám Állam ellenőrzése alatt Szíria területének már csak kevesebb mint 8 százaléka áll az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet ellenőrzése alatt jelentette be Szergej Rudszkoj vezérezredes, az orosz vezérkar műveleti főosztályának vezetője pénteki moszkvai sajtóértekezletén.
Fedett akciót buktatott le az ügynök, aki véletlenül egy megfigyelt dzsihádistának küldött üzenetet A francia hírszerzés sincs mindig a topon.
Budapest az unió nélkül is szabályozza az élelmiszerek kettős minősége okozta helyzetet - a nap hírei Egy év haladékot kap a CEU a kormánytól, amely a felsőoktatási törvény módosítását kezdeményezi. Az iráni atomalku felmondását helyezte kilátásba az amerikai elnök.
Az időskori tánc csökkenti a demencia kialakulásának kockázatát Sokkal jobb, mint sétálni vagy úszni.
A kiszámíthatóság és a jogbiztonság elsőrendű a gazdasági életben A kiszámíthatóság és a jogbiztonság elsőrendű a gazdasági életben mondta Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) pénzügyi csúcstalálkozón pénteken Budapesten.

Top hírek:
Hét év után gyűrte le a rák a magyar pornósztárt - nevetve, táncolva ment el Derzsi Anita Még a barátai sem tudták, hogy éveken át küzdött súlyos betegséggel a 39 éves Derzsi Anita, akinek a szervezete most feladta a harcot. A csinos színésznőt, műsorvezetőt és filmest rengetegen gyászolják.
Tóth Vera smink nélkül - Így néz ki az arca, ha nincs rajta sok festék Tóth Vera és négy énekesnőnk, aki vállalja természetes arcát is.
Nagyfiús csapások Majka, ByeAlex és az NKA Szent meggyőződésem, hogy ByeAlex és Majka a magyar kulturális közkincs részei, a magyar művészeti panteon méltó szereplői, a nemzet karácsonyfájának csúcsdíszei.
Félnek elmenni a Matilda szereplői Oroszországba A főszereplők már mind lemondták a premiert.
Hirtelen fordulat az angol font árfolyamában, erősödik a forint A tőzsdék csendesek, de BÉT mínuszban van, esik a Richter és az OTP és a Telekom, de a Mol kissé emelkedik. Ma Mészáros Lőrinc cégei is lefelé tartanak, legalábbis az Opus és a Konzum. A forint örvendetesen erősödik, ezt teszi a lengyel zloty is, az angol fontot pedig a Brexit-tárgyalásokkal kapcsolatos hírek rángatják.
Még Superwoman sem segített a Brexit-tárgyalásokon Zsákutcába jutottak a pénzügyi elszámolás kérdésében a Brexit-tárgyalások Michel Barnier szerint. Az EU főtárgyalója éppen ezért nem látja elérkezettnek az időt a folyamat jövőről szóló, második...